Büyükşehir, Sanayi Esnafının İsteğine Duyarsız Kalmadı

Akhisar´da sanayi esnafının yol çilesine Manisa Büyükşehir Belediyesi duyarsız kalmadı.


Gündem 26.01.2017 14:15:44 292 0

Büyükşehir, Sanayi Esnafının İsteğine Duyarsız Kalmadı

Akhisar´da sanayi esnafının yol çilesine Manisa Büyükşehir Belediyesi duyarsız kalmadı. Sanayi esnafını ziyaret eden Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, konuyu Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ilettiğini ve yolun yapılması talimatının verildiğini belirterek, ?Yakın zamanda sizleri bu çileden kurtaracağız? dedi.

Akhisar Sanayi Sitesi´nde 27. Blokta yıllardır yapılmayan yol, esnafı mağdur etti. Bunun üzerine imza toplayan esnaflar, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri´ye imzaları teslim ederek yolun yapılmasını talep etti. Bu talep üzerine Akhisar Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Çakar ile birlikte esnafı ziyaret eden Ensivri, konunun Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e iletildiğini, Başkan Ergün´ün de yolun biran önce yapılması talimatını verdiğini söyledi. Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Çakar ile bir açıklama yapan Ensivri, ?Bu yol yıllardır yapılmadığı için esnafımızın çilesi haline gelmiş. Sanayi içinde 27´ci blokta bulunan ve yoğun trafik akışının olduğu yolla ilgili esnafımızın çilesini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ilettik. Kendileri de yolun yapılması ile ilgili talimatlarını verdi. Bu müjdeli haberimizi esnafımıza ilettik? dedi. Ensivri, sanayi sitesi ziyaretinde esnaflara Türk Bayrağı hediye etti.

ESNAFTAN BAŞKAN ERGÜN´E TEŞEKKÜR

Yıllardır bozuk olan yıllarının yapılacağı haberini alan Akhisar sanayi esnafı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkürlerini iletti. Sanayi esnafları yolun yapılmasının ardından Başkan Ergün´ü sanayi sitesinde misafir etmek istediklerini de belirterek Başkan Ergün´e davet gönderdiler. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ