Büyükşehir Sosyal Doku Ekibi Gönüllere Dokunuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin vatandaşların sorunlarını ve taleplerini birinci ağızdan almak amacıyla oluşturduğu Sosyal Doku ekipleri, ilçe ilçe ve mahalle mahalle gezerek, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Ekibin bu kez durağı Akhisar ilçesine bağlı


Sağlık 3.08.2018 17:21:32 867 0

Büyükşehir Sosyal Doku Ekibi Gönüllere Dokunuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin vatandaşların sorunlarını ve taleplerini birinci ağızdan almak amacıyla oluşturduğu Sosyal Doku ekipleri, ilçe ilçe ve mahalle mahalle gezerek, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Ekibin bu kez durağı Akhisar ilçesine bağlı Şehitler Mahallesi oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Doku ekibi, saha çalışmalarını Akhisar ilçesine bağlı Şehitler Mahallesi ile sürdürdü. Vatandaşların kapısına kadar giderek, sorunlarını dinleyen ve taleplerini kayıt altına alan ekipler, aynı zamanda Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını anlatarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün de selamlarını iletiyor. Büyükşehir ekiplerini evlerinde, mahallelerinde görmekten dolayı mutlu olan vatandaşlar, hizmetler için teşekkürlerini belirterek, taleplerini de sıralıyor.

?Canla başla çalışıyoruz?

Sosyal Doku ekibinin Akhisar ilçesi, Şehitler Mahallesi´ndeki saha çalışmasına Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da eşlik etti. Vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuran ve onlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün selamlarını ileten Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçenin tamamında vatandaşların ihtiyaç duyduğu proje ve hizmetleri hayata geçirmek için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ