BÜYÜKŞEHİR´DEN DEPREM SEFERBERLİĞİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi, merkez üssü Akhisar ilçesi Musalar Mahallesi olan deprem felaketinin ardından tüm ekiplerini seferber etti.


Gündem 24.01.2020 13:02:43 1368 0

BÜYÜKŞEHİR´DEN DEPREM SEFERBERLİĞİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi, merkez üssü Akhisar ilçesi Musalar Mahallesi olan deprem felaketinin ardından tüm ekiplerini seferber etti. Evlerine giremeyen depremzedelere çorba ikram eden, mont ve ayakkabı dağıtan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları zor günlerinde yalnız bırakmadı.

 Akhisar´da meydana gelen 5.4 şiddetindeki deprem,  Akhisar ve Kırkağaç ilçesinde çok sayıda yerleşim yerine hasar verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi de depremin hemen ardından tüm ekiplerini seferber etti. Geceyi dışarıda geçiren vatandaşlara çorba ikram eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, bunun yanı sıra bot, mont gibi kışlık giyim konusunda depremzedelere destek oldu. Bunun yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün talimatıyla depremden zarar gören evleri ziyaret eden, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu ve Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu,  depremzedelere geçmiş olsun dileklerini temennilerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde tüm ekipleriyle depremzedeleri zor gününde yalnız bırakmıyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ