Cansel Bağlı Cinayetinde Şok Gelişmeler

Manisa´nın Demirci ilçesi Hüdük Mahallesinde 17 Haziran tarihinde bulunan Cansel Bağlı´nın cesedinin ardından yaşananlar ülke gündemine düştü.


Polis/Adliye 21.06.2016 17:45:47 633 0

Cansel Bağlı Cinayetinde Şok Gelişmeler

Manisa´nın Demirci ilçesi Hüdük Mahallesinde 17 Haziran tarihinde bulunan Cansel Bağlı´nın cesedinin ardından yaşananlar ülke gündemine düştü.

Birçok gazetede manşetten verilen Cansel Bağlı cinayeti ve gelişmeler ise gazetecileri soluk soluğa bırakmaya devam ediyor.

Ulusal yayın yapan tüm televizyon kanallarının ana haber bültenlerinde yer alan cinayetin sonrasında Cansel´in sevgili olduğu iddia edilen 19 yaşındaki F.Y. olaydan hemen sonra Demirci ilçesinde Jandarma ve Emniyet işbirliğiyle yapılan çalışmalarla aranırken, Cansel´in toprağı bile henüz kurumamış mezarı başında tarım ilacı içip yarı baygın halde bulundu.

Genç aşığın Hüdük Mahallesinde görülmesinin ardından yapılan ihbar sonunda Jandarma onu ararken yarı baygın intihar girişimi halinde mezarda bulması ise yine şok yaşattı.

Köprübaşı Devlet Hastanesine orada yapılan ilk müdahalenin ardından da Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan F.Y ?nin halen yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

 

DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Demirci Cumhuriyet Savcılığının Cansel Bağlı cinayeti ile ilgili kurduğu özel ekip soruşturmayı çok yönlü sürdürürken, sorgulamalar sırasında Cansel Bağlı ile telefonla görüşenlerinde ifadeleri alınıyor.

Bazı yayın organlarında çıkan haberlerde iddia edildiği üzere yaklaşık 3 bin sayfalık görüşme dökümlerinde belirlenen şahıslar ifadelerine başvurulmak üzere aranıyorlar.

 

MAHKEMEYE ÇIKARILAN BABA VE AĞABEY NEDEN TUTUKLANDI?

Cansel Bağlı cinayetinde ifadeleri alınanlar arasında olan Mehmet Bağlı ve ağabey Akın Bağlı ?nın bazı ifadelerinde çelişkiye düştüğü, vücutlarının belli bölümlerinde de tırnak izlerine rastlanması mahkemece tutuklanmalarında en büyük etken oldu.

Cansel´in otopsi sonuçları bu davanın seyrini de değiştirecek.

Tırnaklardan alınan doku veya DNA örnekleri karşılaştırmaları yapıldığında bu cinayette başka sürpriz sonuçları da beraberinde getirebilir.

Cansel Bağlı cinayeti uzun süre daha gündemde olmaya devam edecek.

Gelişmeleri sizlere sunmaya devam edeceğiz.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ