Cebim İletişim Müşterilerine Dev Kampanya Düzenledi

Akhisar'da Cebim İletişim Avea Hat alan veya hattını Avea'ya taşıyanlara büyük bir kampanya düzenledi.


Gündem 3.09.2014 17:35:28 2998 0

Cebim İletişim Müşterilerine Dev Kampanya Düzenledi

 Akhisar’da iletişim sektöründe hizmet veren Cebim iletişim büyük bir kampanya düzenleyerek halkına kısa süreliğine yeşil portakal’dan alış veriş fişi dağıtıyor. Cebim iletişim işletme sahibi Nevzat Çakmak “ Teknoloji çağında yaşadığımız dönemde  olmazsa olmazlardan olan Cep telefonları kampanyalarımıza ilaveten hattını Avea’ya taşıyan veya yeni Avea hat alan müşterilerimize kısa  süreliğine birkampanya düzenledik.

  Bu kampanyamız hattını Faturalı Aveaya taşıyan veya Avea faturalı kart alanlara iş yerimizce Yeşil portakalda geçerli20 Liralık alış veriş fişi veriyoruz. Faturasızları da düşünerek yine Faturasız Avea alan veya hattını Faturasız Avea ya taşıyan müşterilerimize de işyerimizde kullanabilecekleri yine hediye çekleri veriyoruz.

 Cebim iletişime gelen her müşterimize servis, Telefon ve Telefon aksesuarları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak müşteri velinimetimizdir anlayışı ile güler yüzümüz ile böyle bir kampanya düzenledik.

  Hedefimiz müşterilerimize daha kaliteli daha güvenilir hizmet etmektir. Bende hattımı faturalı veya Faturasız Avea ya taşımak istiyorum diyenleri Tahir Ün Caddesinde bulunan Cebim İletişim merkezimize bekliyoru. Biz Müşterilerimize bir telefon kadar yakınız” dedi.