Çevre Yolu Trafiği Rahatlattı

Geçen hafta Vali Erdoğan Bektaş ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir´in katılımı ile açılışı gerçekleştirilen Gölmarmara-Salihli Çevre Yolu şehir içi trafiğini rahatlattı.


Gündem 26.10.2015 16:16:16 417 0

Çevre Yolu Trafiği Rahatlattı

Geçen hafta Vali Erdoğan Bektaş ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir´in katılımı ile açılışı gerçekleştirilen Gölmarmara-Salihli Çevre Yolu şehir içi trafiğini rahatlattı. Bazı vatandaşlar durumdan oldukça memnun olduğunu dile getirirken bazı vatandaşlar ise halen İstanbul yönünden gelen ağır yüklü vasıtaların şehiriçi yolunu kullandığını iddia etti.

 DEVLET HASTANESİ KAVŞAĞINDA DENETİM OLABİLİR Mİ?

 Öte yandan bazı vatandaşlar Gölmarmara levhasının kaldırılmış olması bazı sürücüleri halen yeni yapılan yola yönlendiremediğini bunun da ezbere yol aldığını bundan dolayı denetim yapılarak ağır yüklü vasıtaların şehir içine geçme yasağı konulmasını istedi. Hafif yüklü ve otomobillerin geçişinden bir sıkıntı duymadığını belirten esnaf halkı da ağır vasıtalı araçlardan hem vatandaşların hem de esnafın rahatsız olduğu bildirildi. Öte yandan karayolları çalışmalarına bazı noktalarda devam ederken trafik akışı sürüyor ve levhalama çalışmalarının da devam edeceği bildirildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ