CHP, Bakkallar Odası´nın misafiri oldu

Siyasi partileri sırasıyla kahvaltı programında ağırlayan Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası, bu kez de CHP İlçe Teşkilatını ve Milletvekili Özgür Özel´i konuk etti.


Siyaset 27.10.2015 11:44:34 325 0

CHP, Bakkallar Odası´nın misafiri oldu

Akhisar Garden Park Restoran´da gerçekleştirilen kahvaltı programında CHP´li yöneticileri ve CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel´i ağırlayan Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası Zafer Kara, bakkal esnafının beklenti ve isteklerini dile getirdi. Bakkallığın gittikçe zorlaşan bir meslek olduğunu dile getiren Başkan Zafer Kara, siyasilerden destek sözü istedi.

Kahvaltı programında konuşan Milletvekili Özgür Özel ise, Başkan Zafer Kara´ya teşekkürlerini sunarak, bakkallığın ve aynı zamanda esnaflığın çok kıymetli, değerli meslekler olduğunu ve pek çok zorluklarını olduğunu kaydetti.  Kahvaltı programına ev sahipliği yapan Bakkallar Odası yönetimi ve üye esnafların yanı sıra CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, İlçe Başkanı İsmail Şahin, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve Milletvekili adayı Hayriye Hacet katıldı.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK