CHP KADIN KOLLARI TAM HIZ ÇALIŞIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Kadın Kolları, tam kapanma sürecinde de faaliyetlerine tam hız devam ediyor.


Gündem 11.05.2021 12:31:10 1300 0

CHP KADIN KOLLARI TAM HIZ ÇALIŞIYOR

İlçemizin kırsal mahallelerinde gerek tarlaya inip işçilerle gerek kapı kapı dolaşıp vatandaşlarla bir araya gelip he pide dağıtımı gerçekleştirdiler hem de bölge halkının istek, şikâyet ve ihtiyaçlarını dinlediler.

9 Mayıs Anneler Günü´nde tarladaki çalışan çiftçi anneler ile bir araya gelip onlara hediyeler takdim eden CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Celebci ve üyeler, çiftçi annelere gün boyunca domates ekiminde de yardım etti. Konu üzerine düşüncelerini aktaran Celebci ?Akhisar CHP Kadın Kolları olarak yine alanlarda halkla iç içeyiz. Tarlada çalışıp bir dilim ekmeğinin peşinde olan geçimini tarlada çalışarak geçiren, domates ekimi yapan emekçi kadınlarımıza sürpriz yaparak anneler gününü kutlamak için tarlaya giderek domates ekimine yardım edip ikramlarımızı hediyelerimizi verdik. Bizleri karşılarında gören yüreği insan sevgisiyle dolu emekçi kadınlarımız ?Aldığımız gündelik, eve gitmeden bakkalda bitiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık.´ diyen emekçi kadınlarımızın her zaman her koşulda yanlarında olacağımızı sözünü verdik.? dedi.

Geçtiğimiz gün ise kırsal mahallelerden Muştular ve Musacalar´ı ziyaret eden Kadın Kolları, kapı kapı dolaşarak vatandaşın derdini, isteklerini dinleyip hediye kitap ve pide dağıtımı gerçekleştirdi. Konu üzerine Kadın Kolları Başkanı ?Akhisar CHP Kadın Kolları olarak eve kapanmıyoruz, yine köylere pide ve kitap dağıtımına devam ediyoruz. Muştular ve Musacalar köyünde önce dağıtım yapıp akşamda halkımızla sofraya oturup ekmeğini paylaşarak birlikte iftarımızı yaptık. Kapısını çalıp ?Nasılsın´ dediğin köy de yaşayan halkımızın uzattığın pide ve ?Derdin nedir?´ dediğinde ektiğimizi satamıyor, satsak da aldığımız eve gelmeden borçlara gidiyor, diyen halkımız sorunlarını dinlenerek çare olunacağını bilen, samimi olduğunu hissettiren köyde yaşayan insanlara dokunmak, ilgilenmek muhteşem.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ