CHP´DE FİKİRLİ, MAZBATASINI ALDI

CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli Parti binasında düzenlenen basın açıklaması sonrası mazbatasını aldı.


14.12.2017 00:37:34 838 0

CHP´DE FİKİRLİ, MAZBATASINI ALDI

CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli Parti binasında düzenlenen basın açıklaması sonrası mazbatasını aldı.

CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında;

?Sevgili Partili Arkadaşlarım, Değerli Basın Emekçileri,

Ulu Önder gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün iki büyük eserim diye tanımladığı, demokrasinin kalesi, Ulu Çınarımız Cumhuriyet Halk Partisinin olağan İlçe Kongresini 10 Aralık Pazar günü yaptık. Bizler, diğer partiler gibi emir-komuta zinciri içerisinde görev alınıp verilen bir parti değiliz. Bizler, demokratik değerlere inanmış ve parti içindeki demokrasiyi işleten tek partiyiz.

Bir şölen havası içerisinde geçen kongremizde daha önce mahallelere bazında seçimle belirlenen delegelerimizin teveccühü sonucu bizlere, ilçe yönetimi verildi. O gün orada bir rekabet, bir yarış değil, olağan bir görev değişimi ve tevdiidir. Cumhuriyet Halk Partisinde İlçe Başkanlığı, İlçe Yöneticiliği yapmak, sorumluluğu yüksek ve onurlu bir görevdir. Bizlerde bu görevi bugüne kadar özveri içerisinde yapmış bulunan İsmail Şahin Başkanımız ve Yönetim Kurulundan devralıyoruz. Öncelikle kendilerine özel hayatlarından, ailelerinden fedakârlık ederek bu görevi yerine getirmeleri nedeni ile tüm Akhisar Örgütü olarak teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Bizler her ne kadar kongrede yarışan iki ekip olsak da parti içi yarış süreci bitmiştir. Bu süreçten sonra önümüzde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli üç seçiminin sürecine bu gün itibari ile girmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki bu kritik süreçte gençlerimiz, kadınlarımız ve tüm partililerimiz ile Çağdaş, Demokratik, Tam Bağımsız Türkiye fikrine inanmış tüm Akhisarlılarla birlikte çalışacağız.

İsmail Başkanımız başta olmak üzere önceki yönetim kurulunda ve yönetim kurulu adayı bulunan tüm arkadaşlarımız, bizim kurullarımızın üyelerinden farkı olmayacaktır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olarak bugünü, HAREKETE GEÇME GÜNÜ olarak kabul ediyoruz. Yarın Gençlik Kollarımız yeni başkanını ve yönetimini seçecek. Daha sonra Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimini seçeceğiz.

Önümüzdeki bu kritik dönemde, parti örgütümüz; hep birlikte birbiri ile kaynaşıp gücünün doruğunda önümüzdeki seçimlere hazırlanacaktır. Hep birlikte çalışacağız. Hep birlikte başaracağız. Bunun için en uzak köydeki üyemizden bizlere kadar, her partilimiz sorumluluğunun bilincinde olacağına inancım sonsuzdur. Bizlere, tüm örgütümüzün Aydın Akhisarlıların desteğinin devamlı artarak seçimde doruğa ulaşacağına inancım tamdır. Bizler, Emperyalist işgale son veren Modern Türkiye cumhuriyetini kuran, gücünü Kuvayi Milliye´den alan bir fikrin mensuplarıyız. Bizler Kendimize güveniyoruz. Sizlerin de inanmasını ve güvenmesini istiyoruz. Bizlere ve kendinize güvenin.

Önce yerel iktidarı, sonrasında ülkede iktidarı alacağız. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi? açıklaması yaptı.

CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli Başkanlığındaki CHP Akhisar İlçe Teşkilatı yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: ?Asil Üyeler; Sadi Aktaş, Hüseyin Aslan, Derya Ateş, Noyan Bayraktar, Sevil Büyükyazgan, Besim Dutlulu, Sevgi Gül, Mustafa Güneş, Hülya Kavçak, Seda Nazlı Kaynar, Ekrem Kayserili, Şehla Kılıç, Hamdi Kumova, Özcan Onar, Emre Onikidal,  Aysun Öncü, Ayşen Sengel, Recep Şahin, Selma Şenyaşa,  Ahmet Tınazlı,  Mehmet Tumrul, Hasan Umutlu,  Lütfi Yavuz, Kadir Yıldız. 

Yedek üyeler; Arif Arı, Mustafa Hancıoğlu, Servet Akın, Sadi Çakar,  Hüseyin Yetim, Hava Teke,  Murat Gür, Durdane Mert, Melek Ansal,  Cevriye Emre, Ahmet Demir, Güngör Özdemir, Mümtaz Sami Koşaner, Mustafa Akkuş, Recep D.Oral, Ozan  Silici, Ünsal Sabriye Yaprak,  Ahmet Şevki Şenyüz, Serkan Ünlü, Coşkun Bulut, Tuncer Eleman, İsmail Can, Okan Soltay ve Fehmi Talan oldu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ