CHP´DEN BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI FERDİ ZEYREK

CHP Akhisar İlçe teşkilat binasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ferdi Zeyrek partililer ile bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.


Siyaset 9.11.2018 20:01:16 949 0

CHP´DEN BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI FERDİ ZEYREK

CHP Akhisar İlçe teşkilat binasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ferdi Zeyrek partililer ile bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. Konuşmaya ilk olarak CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli yaptı. Fikirli; ?Gönlüne aday aday olmayı gönlüne koymuş,bu dönemde bu ekonomik ortamda aday adayı olmak bana göre bir şövalyeliktir. Bunu göze almış ortaya çıkmış, arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. CHP olarak bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Bizler inanıyoruz ki yerel seçim sonucunda alınacak olan yerel iktidar genel iktidarın habercisi olacaktır. Değişen mevzuat gereği Büyükşehir belediyecilikte ana faktördür. Bu sebeple büyükşehir belediye seçimi çok önemli ve adayı da çok önemlidir.?
Konuşmasına herkesi selamlayarak başlayan Manisa CHP Milletvekili olan Ahmet V. Bakırlıoğlu; ?Bugün burada  Büyükşehir Belediye Başkan aday adayımız Ferdi Zeyrek´in Akhisarlılarla tanışması ve Akhisarlılara kendini ifade etmesini için böyle bir organizasyon yaptık. Manisa´ya , topluma hizmet etmek için de en önemli adreslerden  biri de CHP´dir. Ve CHP´den Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. 31 Mart tarihinde 2019 tarihinde çok önemli bir seçimle karşı karşıyayız. İşin tuhafı 24 Haziran seçimlerinde de aynı ifadeyi kullanmıştık. Hadi biz bir muhalefet partisi olarak bu ifadeleri kullanmamız garipsenmeyebilir ama işin tuhafı aynı ifadeler iktidar tarafından da kullanılmaktadır. İktidarı ile muhalefeti ile herkes önümüzdeki seçimler Türkiye için çok önemli diyor. Bunun dile getirilmesi ülkemizin iyi olmadığının bir göstergesidir. Evet maalesef ülkemiz şu an ekonomik olarak iyi durumda değil ve çok ciddi olarak ekonomik krizin eşiğindeyiz. Bütün ekonomistler şunu söylüyor, ?2019 daha zor geçecek.´ Ve biz bu ortamda yerel seçime girmiş bulunmaktayız. Manisa´nın her ilçesinde ve Büyükşehir´de iddialıyız. Biz demokrasiye inanan bir partiyiz. Biz sandıktan artık Belediye Başkanını çıkartacağız. Aynı Manisa Mimarlar Odası Başkanı olan Ferdi Zeyrek CHP´nin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı şu anda. Manisa´nın sorunlarını bilen biri. ?
Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mimar Ferdi Zeyrek; ?16 Mart 1977 Manisa doğumluyum. Babam çarşı esnaflarından Tıraşçı Ahmet, annem ev hanımdır. Uludağ Üniversitesi Mimarlık bölümünü bitirdim. Evli ve üç çocuk babasıyım. Mimari tasarımlar yapan şirket kurdum ve hali hazırda buranın sahibiyim. Manisaspor Kulübü yönetiminde bulundum. Manisa Mimarlar Odası Başkanlığını yapmaktayım. Ferdi Zeyrek peki ne yapmadı; Kamu malına hiç zarar vermedi,devletini hiçbir zaman zarara uğratmadı, rüşvet almadı, rüşvet vermedi, eş dost akrabadır diyerek kimseyi bir işe yerleştirmedi. Hep hakkaniyetli oldum. Bu saatten sonra da yoluma bu şekilde devam edeceğim. Neden Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğumu anlatayım; yapılan yanlışlıkları gördüm. Şehir imarsız ve mimarsız olmuyor olduğu zaman çarpık yapılaşmalar oluyor. İmara da çözümlerimiz var. İlk işimiz imar planını gündeme getirmek. Vizyonu açık bir imar planımız olacak.İnsanı merkez alacağız. En önemli projem kırsal kalkınma projemdir.Marka şehir nasıl olurmuş onun için aday olduk. Biz kendimize inandık siz de bize inanın.?dedi. Parti binasında yapılan açıklamaya CHP Manisa Milletvekili Ahmet V. Bakırlıoğlu, Akhisar CHP İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Fikirli, Akhisar Belediye Başkan aday adayları,partililer ve çok sayıda davetli katıldı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ