CHP´DEN İYİ PARTİ´YE ANLAMLI ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2019 seçimlerindeki başarılarının senei devriyesinde ittifak ortağı İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilatını ziyaret etti.


Siyaset 31.03.2021 19:44:55 1402 0

CHP´DEN İYİ PARTİ´YE ANLAMLI ZİYARET

Millet İttifakı olarak 31 Mart 2019 seçimlerinde 3 dönem üst üste ilçemizdeki seçimleri kazanan Adalet ve Kalkınma Partisi´ni geride bırakarak Akhisar Belediyesini kazanmaları hususunda sohbetlerin gerçekleştirildiği ziyarette ittifak rolü ve önemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. CHP ve İyi Parti İlçe Başkanlıkları olarak geleceğe dönük politikalarını, Akhisar´da Millet İttifakının işleyişinin daha da etkin hale getirilmesi hususlarını, dayanışma anlayışı içerisinde ele alındığı toplantıda şahısların ve isimlerin gelip geçici olduğu, kimsenin kerameti kendinde görmemesi gerektiği, ittifak ruhunun Akhisar´da aynen devam ettiği duygu ve düşünceleri paylaşıldı. Birlikte yol yürümekten memnuniyetini dile getiren Kındıroğlu, Türkiye´yi yeniden demokrasi ile buluşturacağız diyerek iktidara yürüyüş azimlerini önemle vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Umut Çavuş ?31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kazanılan başarının paydaşı olan başta İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu olmak üzere Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına ve Yönetim Kurulu üyelerine, İYİ Parti seçmenlerine ve desteğini esirgemeyen tüm yapılara bir kez daha teşekkür ederim.? diyerek  ?Halkın destekleriyle büyümeye devam eden ittifak ruhunun hedefinin yapılacak olan ilk genel seçimlerinde Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak, Cumhuriyet ve Demokrasinin kazanımlarını koruyarak, hak, hukuk, adalet ve eşitlik ilkelerinin etrafında birleşilerek güçlendirilmiş parlamenter demokratik sistemi hep birlikte inşa edeceğiz.? ifadelerini kullandı. Gelen soru üzerine; ?Bu seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayının kim olduğu değil bu evrensel değerler üzerinde mutabık kalınacak ittifakın ruhunu yansıtacak ve güçlenerek devam etmesini sağlayacak bir aday üzerinde uzlaşı sağlanması gerektiğine dikkat çekerek, millet ittifakının başta Akhisar olmak üzere Manisa´nın dört ilçesinde, Türkiye´nin bir çok Büyükşehir Belediyesini ve ilçelerini kazanarak  bir yerel seçim başarısına imza attığını söyledi. Yerel yöneticilerin gösterdiği sosyal belediyecilik anlayışının,  sosyal adaletlerin hakim olacağı millet ittifakının iktidarında ülkemiz adına ne gibi olumlu gelişmelerin yaşanacağına dair vatandaşlarımıza ışık tuttuğunu, umut olduğunu söyledi.

Ziyarette CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş´a, CHP Akhisar Kadın Kolları Başkanı Fatma Celebci, Gençlik Kolları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve parti üyeleri de eşlik etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ