CHP`DEN SÜLEYMANLI ve MEDAR DA MİTİNG

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, Süleymanlı ve Medar beldelerinde miting yaptı.


Siyaset 28.02.2014 17:21:41 2525 0

CHP`DEN SÜLEYMANLI ve MEDAR DA MİTİNG
Özgür Özel, " Biz artık sert bir dönemeçteyiz. Sizler 30 Martta gereken dersi AKP ye vereceksiniz. Telefon konuşmalarından da belli, Bilal oğlana gelince 6 Gemi, yardıma gelince 5 çuval kömür, Mısıra gelince rabia ( 4  parmak ), evlenenlere 3 çocuk, Atatürk ve İsmat paşaya 2 ayyaş, sıkışınca ( 1 ) one minute, Süleymanlı ve Medar`a gelince 0 sevgi, 30 Marttan sonra yolcudur appas bağlasan durmaz. " dedi.

A. Vehbi Bakırlıoğlu, " Ben her zaman sizlerin sağduyunuza güvenmiş bir kardeşinizim. 30 Martta mahkemelerde yargılanmak istemeyen Tayyip Erdoğan`a sandıkta gereken cevabı vereceğinize inanıyorum. Manisa da Özgür Özel`i, Akhisar`da da beni belediye başkanı yapacağınıza inanıyorum. Ben gençlerin dediği gibi bu toprağın çocuğuyum. Sizlerden biri olarak vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederim. Herkese buradan bir müjdem olsun Özgür Özel de buradayken açıklayalım Manisa Büyükşehir Belediyesi yollara bakacak bundan sonrada asfalt şantiyesi ve beton şantiyesi Akhisar`a kurulacak. Yaklaşık 1500 kişi de çalışma imkanı bulacak. İşsizlik azalacak ikiz belediyelerle de daha iyi hizmet vereceğiz. Bize inanın ve güvenin. İyi hizmet ve mutlu bir kent yaratacağız. " dedi.

Akhisar Belediye Meclis Üyeleri, İlçe yönetim kurulu, Dr. Gökhan Gürel de çalışmalara katılarak, halkla birlikte yerel seçim çalışmalarına katkıda bulundu.