CHP'Lİ GENÇLER SİYASET AKADEMİSİNDE

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Manisa da düzenlenen Siyaset Akademisi Parti Politikaları” adlı konferansa katıldı.


Siyaset 27.04.2015 21:28:17 1529 0

CHP

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Manisa da düzenlenen Siyaset Akademisi Parti Politikaları” adlı konferansa katıldı.

Manisa CHP İl Gençlik Kollarının düzenlediği Siyaset Akademisi Parti Politikaları” konferansının konuğu olan İstanbul Milletvekili Parti Meclis Üyesi Aykut Erdoğdu gençlere parti politikalarını ve 2015 Genel Seçimleri ile ilgili ekonomi alanın da bilgiler verdi.

Manisa da düzenlenen konferansa Manisa Milletvekili Parti Meclis Üyesi Özgür Özel, Manisa Milletvekili Hasan Ören, Manisa Milletvekili Adayı Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer, Manisa BARO Başkanı Ali Arslan, Manisa CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Serdar Bozyaka, İlçe Gençlik Kolları başkanları ve üyeleri katıldı.

ASGARİ ÜCRET ARTACAK

Düzenlenen konferansta Aykut Erdoğdu, yaklaşan genel seçimlerde seçim bildirgesinde bulunan ekonomi politikaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Seçim bildirgesinde yer alan Asgari ücret hakkında çıkan kaynak polemiklerine cevap veren Erdoğdu; Birilerinin işine gelmeyince kaynak diyor. Göreceksiniz kaynağını da bulacağız, o parayı da vereceğiz. Eğer asgari ücretten alınan gereksiz vergiyi kaldırırsan kaynak doğal olarak ortaya çıkar. Biz bunu açıkça söylüyoruz asgari ücreti en az 1500 TL yapacak düzenlemeyi hayata geçireceğiz.” Dedi.

EMEKLİYE BAYRAMLARDA ÇİFT MAAŞ

Emekliye bayramlarda verilecek çift maaş hakkında ise Erdoğdu; Biz hesabımızı iyi yaptık şuan da kesinlikle ülke ekonomisine zarar vermeyecek bir düzenleme, bütün bunları yaparken zenginleşerek te yapacağız. Daha zengin daha mutlu daha kardeşçe bir Türkiye yaratacağız.” Dedi.

ÇİFTÇİYE MAZOT 1,5 TL'DEN VERİLECEK

Çiftçiye hakkında verilen vaatler arasında yer alan 1,5 TL mazotun kaynağı hakkında eleştiri yapanlara yönelik bilgi veren Aykut Erdoğdu; Mazot şuanda rafineriden 1.21 kuruştan ülkemize geliyor. Vatandaşa gelinceye kadar yakıta eklenen vergileri kaldıracağız. Biz ne diyoruz çiftçimize vereceğimiz mazottan vergi almayacağız. Hatta ülkemiz kazanç bile sağlayacak. Biz gelen mazotun üzerinden vergiyi kaldıracağız çiftçimize 1,5 TL den vereceğiz.” Dedi.

Konferansın sonun da Manisa CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır Milletvekili Aykut Erdoğdu'ya çiçek takdim ederken, Manisa CHP Gençlik Kolları Başkanı Serdar Bozyaka da Manisa'nın simgelerinden olan Mesir Macunu taktim etti.

GENÇ SİYASETÇİLER BİZE İLHAM VERİYOR

Akhisar CHP Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Seyrek düzenlenen konferansı değerlendirdi. Manisa CHP İl Gençlik Kollarının düzenlediği konferansta faydalı bilgiler edinildiğini dile getirirken, Bizler bundan sonra halkın için de daha donanımlı ve daha açıklayıcı bilgiler vereceğiz. Aslında istenilen tablo da buydu ki bizim parti okulu eğitimi diye bir çalışmamızda vardı. Bu tür faaliyetler bizim hem parti politikalarımızın daha iyi bilinmesini hem de gençlerimizin Cumhuriyet Halk Partisinin nasıl kendini daha iyi anlatması gerektiği konusunda tecrübe edinmesini sağlıyor.” Dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ