Cumhuriyet Bayramı´nı kitaplarla kutladılar

Akhisar Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve kadın meclisi üyeleri Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çobanhasan Mahallesi İlk Öğretim Okulu´nu ziyaret ederek öğrencilere kitap, kırtasiye, yardımcı ders malzemeleri ve yayınları armağan etti.


Gündem 29.10.2016 13:19:19 497 0

Cumhuriyet Bayramı´nı kitaplarla kutladılar

Akhisar Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve kadın meclisi üyeleri Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çobanhasan Mahallesi İlk Öğretim Okulu´nu ziyaret ederek öğrencilere kitap, kırtasiye, yardımcı ders malzemeleri ve yayınları armağan etti.

Okul ziyaretinde Kadın Meclisi üyelerini Okul Müdürü Veysel Şen karşıladı. Bir süre okulun durumu hakkında bilgi alan Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney, getirdikleri armağanları sundu. Okul Müdürü Veysel Şen : ?Eğitimde bizlere ve çocuklarımıza gerekli pek çok malzeme var. Kitaplığımızda eksik kitabımız çok. Bu gibi yardımlar ve armağanlar bizleri çok sevindiriyor. Duyarlı vatandaşlarımızdan bu tür eğitim desteklerini bekliyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, bizim geleceğimiz? dedi.

Bunun üzerine söz alan Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney : ?Göreve başladığımız günden beri yapmaktan hiç gocunmadığım hiç yorumladığım ve karşılığını kat kat fazlasıyla aldığım çalışmalar hep köy okullarında gerçekleşti. Ellerinden tuttuğumuz bu küçük bedenlerdeki büyük yürekler inanın hayata bakış açımı önceliklerimi şekillendiriyor. Bir ülkenin geleceği o ülke öğrencilerinin göreceği eğitime Temel´den bağlı,o yüzden eğitimde yetersizliği kabullenmemiz düşünülemez. Cumhuriyetin emanet edildiği bu pırıl pırıl gözlere, öğrenmeye hevesli miniklerimize yüzlerce kitaplık bir kütüphane armağan ediyoruz. Onlardan ise tek isteğimiz araştıran yaratan bu vatana faydalı bir nesil olmaları. Götürdüğümüz her eğitim projesinde bizlere güvenen ve desteğini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız Kaan Peker olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman Mermer ve görevli şube müdürlerine teşekkür ederim.

 Bugün, bize hükmetmeye ve bizi tutsak etmeye çalışan kuvvetlere bütün dünyanın önünde galip gelerek, özgür ve bağımsız bir devlet olduğumuzu gösterdiğimiz günün yıldönümüdür.Bu ulusun geleceğinin bu evlatlarımızın elinde olduğuna yürekten inanıyorum. Büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramı´nı kutlar, başta Cumhuriyet´imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun kahraman silah arkadaşlarını aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.Bayramımız kutlu olsun? ifadelerini kullandı.

Okul öğretmenleri Yeter Karadağ Çelik ve Erdal Avcı 250 kitap, deneme testleri, defter, kalem ve kırtasiye malzemelerinin öğrenciler için çok büyük anlamı olduğunu ve gelecek kuşakların yetiştirilmesinde önemli katkıları olacağını söyleyerek teşekkür ettiler.

 Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve kadın meclisi üyeleri daha sonra Çobanhasan Mahallesi´nde bulunan zeytin işletmelerinde bulunan kadın çalışanları ziyaret ettiler. Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve kadın meclisi üyeleri bu ziyaret ile ziyaret programlarını tamamladılar.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ