DR. GÖKHAN GÜREL CUMHURİYETİ BAYRAKLARLA KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Gökhan Gürel, kalabalık partili grubuyla sokaklarda Türk Bayrağı dağıtarak, esnafın ve halkın Cumhuriyet Bayramını kutladı.


Gündem 30.10.2013 17:15:27 2760 0

DR. GÖKHAN GÜREL CUMHURİYETİ BAYRAKLARLA KUTLADI

Cumhuriyetin 90. yılı kutlamalarına Tahir Ün Caddesi ve Nakliye Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek başlayan Dr. Gökhan Gürel, Eşi Dr. Fatoş Gürel ile birlikte cadde üzerinde yürüyen vatandaşlara ve esnafa Türk Bayrağı armağan ederek Cumhuriyet bayramlarını kutladı. Tahir Ün Caddesi boyunca tüm dükkânları eksiksiz dolaşan Dr. Gökhan Gürel’i karşısında gören Akhisarlılar mutluluklarını gizleyemezken, aday adayının bu davranışının takdir edilesi bir hareket olduğunu ifade ettiler.

Cadde boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkla iç içe ve cana yakın tavırlar sergilediği gözlenen aday adayı Gürel, ayakkabı boyacılarıyla tek tek görüşerek, bayraklarını armağan edip hatıra fotoğrafı çekildi. Doktor Gökhan Gürel; parti üyelerinin, kadınların ve gençlerin yoğun katılımının gözlendiği anlamlı kutlamaya 19 sokakta devam ederken, Öğretmen Evi bahçesindeki oturan vatandaşlara da Türk Bayrağı armağan etmeyi ihmal etmedi.