CUMURİYET M.T.A.L ?DEN CUMHURİYET KUPASI KROS YARIŞINDA 2.LİK KUPASI

Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Kros Yarışmasında İkincilik Kupası elde ettiler.


Spor 24.10.2019 09:09:08 1416 0

CUMURİYET M.T.A.L ?DEN  CUMHURİYET KUPASI KROS YARIŞINDA 2.LİK KUPASI

Akhisar Cumhuriyet Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi , Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Kros Yarışmasında İkincilik Kupası elde ettiler.

Okul Müdürü İsmail Karabıçak ; Okulumuzda öğrencilerimizi Mesleki anlamda yetiştirmenin yanı sıra hayatın her diliminde kendilerine fayda sağlayacak kazanımları da entegre etmeye çalışılıyoruz. Edebiyat , görsel sanatlar , robotik yarışmalar ,müzik ekipleri , halk oyunları, kısa film ve montaj çalışmaları , sosyal sorumluluk projeleri ve sportif etkinlikler gibi alanlarda öğrencilerimizi yönlendiriyoruz.

Öğrencilerimiz sportif anlamda Oryantiring , Futsal ,Bocce , Dart ,Bowling , Masa Tenisi ,Kros ,Voleybol ,Basketbol etkinliklerimiz ile çalışmalara devam etmektedirler. Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında  , Okulumuzun adını da barındıran bu yarışmada gerçekleştirilen Kros Yarışmasında İkincilik Kupası elde etmeleri  en az öğrencilerimiz kadar bizleri de sevindirmiştir. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özgür Morbel ´i ve tüm sporcu öğrencilerimizi kutlarım dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ