Dağlar Ak Partinin Bayrağını Daha Yukarı Taşımalıyız Dedi

Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dağlar Kırkağaç`da. Ak Parti Kırkağaç İlçe Teşkilatını ziyaret eden Dağlar`ı Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Haktan Öztürk ve Kırkağaç İlçe Taşkilatı karşıladı. İlçe Başkanı Öztürk; "Mustafa Dağlar Bey aday adayı


21.02.2015 18:58:38 2190 0

Dağlar Ak Partinin Bayrağını Daha Yukarı Taşımalıyız Dedi

Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dağlar Kırkağaç`da. Ak Parti Kırkağaç İlçe Teşkilatını ziyaret eden Dağlar`ı Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Haktan Öztürk ve Kırkağaç İlçe Taşkilatı karşıladı. İlçe Başkanı Öztürk; "Mustafa Dağlar Bey aday adayımız Kırkağaç`da okumuş bir adayımız, kendisine başarılar diliyoruz, ben sözü kendilerine bırakıyorum.

            Mustafa Dağlar selamlama konuşmasından sonra sözlerine şöyle devam etti "Hepimizin bildiği gibi artık seçim startı verildi. Bugünlerde Partimizden aday adayı arkadaşlarım çalışmalarını yapıyor. Bu tatlı bir yarış. Tüm aday adayı arkadaşlarım aday olabilecek kapasitede ve yetenekte. Hangimiz olursak olalım Kırkağaçda ve tüm Manisa`da bayrağı daha yukarılara taşımalıyız. Allahın izni ile başaracağız. Çünkü halk bize güveniyor, bizden başka Ak Parti`mizden başka kimsenin bu memlekete faydalı olmayacağını biliyor. Bende Mustafa Dağlar olarak yola çıkarken gerçekten bu niyetle, bu amaçla, bu başarıyı yaşamak ve yaşatmak için  yola çıktım. Başkanımın belirttiği gibi 2005-2007 yıllarıda Kırkağaç M.Y. Okulunda okudum. Burada tanıdığım görüştüğüm birçok arkadaşım var. İlçemize bağlı Bakır Kasabasında şimdi mahalle oldu Öz Halam ve akrabalarım yaşamaktadır. Kırkağacı çok iyi bilen birisiyim. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Sorusu olan varsa alabilirim.

            Yönetim Kurulu Üyelerinden birisinin "İnşallah aday olursunuz, peki ya aday olamazsanız aday olmuş gibi yine çalışacakmısınız."sorusu üzerine Dağlar "Ben yıllarca koştum, her seçimde koştum, tüm yerel seçimlerde ve tüm genel seçimlerde. Çünkü benim içimde Recep Tayyip Erdoğan aşkı var, Ak Parti aşkı var." diye cevap verince salonda büyük bir alkış koptu. Aday adayı Mustafa Dağlar sonrasında Kırkağaç`dan ayrıldı.