Dağlar: Ne yaparlarsa yapsınlar, Ak Partinin önünü kesmeyecekler

Manisa Ak Parti Milletvekili aday adayı Mustafa Dağlar Gölmarmara Ak Parti İlçe Teşkilatı aday adayı tanıtım toplantısında konuştu.


Siyaset 23.02.2015 15:07:14 1976 0

Dağlar: Ne yaparlarsa yapsınlar, Ak Partinin önünü kesmeyecekler

Manisa Ak Parti Milletvekili aday adayı Mustafa Dağlar Gölmarmara Ak Parti İlçe Teşkilatı aday adayı tanıtım toplantısında konuştu.

Gölmarmara’da konuşan Dağlar : “Ak Parti için zaferden zafere koşacağız.Bu zaferi mutlaka birileri baltalamaya çalışacaktır fakat ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar ,ne yaparlarsa yapsınlar, bunların güçleri Ak Partinin önünü kesmeye asla yetmeyecektir” dedi.

Gölmarmara ilçesinde yapılan aday adayı tanıtım toplantısında  Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Taylan ve Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz tarafından karşılanan Mustafa Dağlar,Önümüzde  Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerin ülkemiz  ve Ak Parti hükümeti açısından çok önemli olduğunu ifade ederek , “ Yeni ve sivil bir anayasanın ancak, güçlü bir Ak Partiyle yapılabilmesinin mümkün olduğunu,bunun içinde tüm teşkilatların ve adayların çok çalışarak 7 haziran seçimlerinde diğer seçimlerden farklı sonuç alınması gerektiğini dile getirdi. Dağlar yaptığı konuşmasında ‘Bizler Ak kadrolar olarak yeni Türkiye’nin, bölgesinde ve dünyada daha güçlü,daha dinamik ve  daha çok söz sahibi olabilmesi  için her birlikte güçlü bir Ak Parti için zaferden zafere koşacağız.Bu zaferi mutlaka birileri baltalamaya çalışacaktır fakat ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar ,ne yaparlarsa yapsınlar, bunların güçleri Ak Partinin önünü kesmeye asla yetmeyecektir.Bu yüzden hepimizin ortak amacı güçlü bir Ak Parti iktidarıyla “Yeni ve Güçlü Türkiye” olmalıdır. Şahsım Manisa  Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde Uzman olarak görev yaparken değerli Belediye Başkanımız Kamil Öz’ün kardeşi olan tıbbi hizmetler başkanı  Leyla hanım ile birlikte görev yaptık. Hata başkanım çok iyi bilirler ki en son yapılan belediye seçimlerinde seçim gününden 1 gün öncesi cumartesi günü burada sizlerle birlikte seçim konvoyuna katılarak elimizden geldiği kadar Kamil ÖZ Başkanımıza destek olmaya çalıştık. Allah’ım başarılı Belediye Başkanımız Kamil Başkanımıza bu görevi hayırlısıyla nasip etti.Bende sizlerden,sizin içinizden biriyim, bizlere gösterdiğiniz ilgi ve güzel destekleriniz için sizlere teşekkür ederim.Hepinize saygı ve selamlarımı sunar hayırlı akşamlar diliyorum”. şeklinde konuştu.

Mustafa Dağlar, konuşmasının ardından Gölmarmara da kahvehane ziyaretlerinde bulundu buralarda vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, kendisini tanıttı.