Demokrasi nöbeti anıları CD´de toplandı

Akhisar Milli Egemenlik Meydanı´ndaki 27 günlük demokrasi nöbetleri, Akhisar Belediyesi tarafından anı CD´si haline getirildi.


Gündem 16.08.2016 12:42:22 340 0

Demokrasi nöbeti anıları CD´de toplandı

Akhisar Milli Egemenlik Meydanı´ndaki 27 günlük demokrasi nöbetleri, Akhisar Belediyesi tarafından anı CD´si haline getirildi. Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) 15 Temmuz´daki darbe girişimine karşı Akhisar Milli Egemenlik Meydanı´nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşların fotoğraflarının da yer aldığı CD içinde özel olarak hazırlanmış 15 Temmuz darbe girişimi ile belgesel ve klipler yer alıyor.

BAŞKAN SALİH HIZLI´DAN TEŞEKKÜR

Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan CD´nin ön sözünde Akhisarlılara seslenen Belediye Başkanı Salih Hızlı ?15 Temmuz gecesiyle birlikte, 27 gün boyunca, Türkiye farklı meydanlarda, tek yürek oldu. Verilen demokrasi mücadelesinde milyonlarca vatandaşımız şehitlik ve gazilik şerefine nail olurken, demokrasi nöbetinde saf tutanlar da isimleriyle tarihe altın harflerle geçecekler.

Akhisar´da adını tarihten alan ?Milli Egemenlik Meydanı´mızda; milli egemenlik adına, milli irade adına, Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale ruhu ile hain FETÖ kalkışmasına karşı on binler Türkiye ile tek yürek oldu.

Vatan uğruna verilen mücadelede bu rütbelere ulaşabilmek her zaman yakalanabilecek, her zaman elde edilebilecek ayrıcalıklar değildir. Bu ayrıcalığı birlikte yaşadığımız bu günlerde ?Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir´ sözünü yeniden hatırlatanlara, birlik, beraberlik, kardeşlik duygusunu yaşatanlara, sonsuz saygı, minnet ve teşekkürlerimle? ifadelerine yer verdi.

CD´LER NEREDEN TEMİN EDİLECEK

Akhisar Belediyesi tarafından üzerinde ?15 Temmuz Akhisar Türkiye ile Tek Yürek? yazılı CD kapağı içerisinde yer alan CD´leri ücretsiz almak isteyenlerin Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü´ne başvurması gerektiği bildirildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ