Demokrasi nöbetinde durmak yok!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimine karşı sokaklara dökülen halk, demokrasi nöbetini Akhisar´da da 14´üncü gününde sürdürdü.


Gündem 29.07.2016 16:59:50 324 0

Demokrasi nöbetinde durmak yok!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimine karşı sokaklara dökülen halk, demokrasi nöbetini Akhisar´da da 14´üncü gününde sürdürdü. AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit de meydanları ?tamam´ denilene kadar boş bırakmayacaklarını belirtti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısıyla başlayan demokrasi nöbeti tüm yurtta olduğu gibi Akhisar´da da milli egemenlik meydanında devam ediyor.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve birçok vatandaş katıldıkları milli egemenlik meydanında ellerinde Türk bayrakları ile birlikte demokrasiye sahip çıkıyor.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve ardından sela ve kuran tilaveti ile başlayan 14. Gün demokrasi nöbeti sinevizyon eşliğinde sürdü. Eski bakan Taner Yıldız telefon ile nöbete bağlandı

2009 - 2015 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev yapmış, 2002, 2007 ve 2011 dönemlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Kayseri milletvekilliği yapan Taner Yıldız memleketi Yozgat´taki demokrasi nöbetinden canlı olarak telefonla bağladı ve Akhisarlılara seslendi.

ÇOCUKLAR ALANDAKİ YERLERİNİ ALIYOR
Bazı vatandaşlar ise alanlara ailecek gelirken, anne ve babalar çocuklarını omuzlarına alarak Türk bayrağını salladıkları görüldü. Alana gelen bazı ailelerin çocukları ise ilerleyen saatlerde uykuya yenik düşerek anne ve babalarının kucaklarının yanı sıra ebeveynler tarafından getirilen hasırların üzerinde uyuyor. Bazı çocuklar ise meydanda ellerinde Türk bayraklarıyla çalan müziğe eşlik ederek hem dans ediyor hem de bayraklarını doyasıya sallıyor.

Alana gelenlere Akhisar Belediyesi tarafından sınırsız çay ikramında bulunurken hayırsever vatandaşlar da çeşitli ikramlarda bulundu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ