Diyanet-Sen Akhisar İlçe Temsilciliği birlik ve beraberlik yemeği gerçekleştirildi.

Diyanet-Sen Akhisar İlçe Temsilciliği Birlik ve Beraberlik Yemeği Gerçekleştirildi.


Gündem 20.11.2014 14:51:44 1666 0

Diyanet-Sen Akhisar İlçe Temsilciliği birlik ve beraberlik yemeği gerçekleştirildi.

Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Akhisar Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin Umutlu, hep birlikte sizlerle güçlüyüz ve Sorun çıkaran değil,hizmet ve çözüm üreten, fedakarca çalışan din görevlisi üye arkadaşlarımızın şimdiye kadar gür sesi olduk ve bundan sonrada gür sesi olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yemeğimizi onurlandırdığınız için teşekkür ederken,birlikteliğimizin artarak sürmesini diliyorum dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldemir’in sendikal çalışmalar konusunda bilgi verdiği yemekte, din görevlilerinin sıkıntıları dinlenerek soruları cevaplandırıldı.

 Düzenlenen yemeğe Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetimi’nden Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Güldemir,  Mehmet Ali Onurca  Ali Bayır, Hacı Bey Özkan,  Akhisar İlçe Müftüsü Ramazan Orhan, Diyanet-Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Özdemir, Saruhanlı, Salihli Ahmetli Turgutlu, Sarıgöl, Selendi, Demirci, Kırkağaç, Soma Diyanet-Sen İlçe Başkanları, Akhisar Toç-Bir-Sen, Bem-Bir-Sen, Birlik Haber-Sen, Sağlık-Sen ilçe Başkanları ile Akhisar Diyanet-Sen üyeleri katıldı.

 Birlik ve beraberliğin vurgulandığı yemek programından oldukça memnun kaldıklarını belirten Diyanet-Sen üyeleri bu tür programların devam etmesini istediler.