Doğa ile içiçe sağlıklı yaşamı tercih edenlerin kulübü

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin 12´inci haftasında rota Hancılar parkuru oldu.


4.12.2017 15:00:12 725 0

Doğa ile içiçe sağlıklı yaşamı tercih edenlerin kulübü

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin 12´inci haftasında rota Hancılar parkuru oldu. Akhisarlı sağlıklı yaşamı tercih edenlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp bünyesinde sabah başlayan doğa yürüyüşü etkinliği yaklaşık 3 saat sürdü.

Yeni dönem onikinci hafta doğa yürüyüşü İsmet Uçar önderliğinde trekking etkinliği için dün Milli Egemenlik Meydanı Akhisar Belediye Hizmet Binası önünde saat 07.00´da toplanan grup üyeleri saat 07.15´de şehir merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Hancılar Mahallesinde bulunan parkura hareket etti. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak doğa ile içiçe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya etkinlikten dolayı teşekkürlerini sundu.

Öte yandan gelecek haftanın parkuru daha sonra belli olacak toplanma saatinin 07.15´de olacağı ve hareketin ise 07.30´da olacağı kaydedildi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ