DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ÖĞRETMENLER İÇİN YAPILDI

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü´nün sağlıklı yaşam ve sportif faaliyetlerin artması amacıyla gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü bu hafta Sarıçalı Mahallesi parkuru ile devam etti.


Spor 25.11.2019 10:32:57 1297 0

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ÖĞRETMENLER İÇİN YAPILDI

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü´nün sağlıklı yaşam ve sportif faaliyetlerin artması amacıyla gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü bu hafta Sarıçalı Mahallesi parkuru ile devam etti. 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yapılan doğa yürüyüşüne bir çok öğretmen de katıldı.

İsmet Uçar önderliğinde gerçekleşen doğa yürüyüşleri etkinliğinde toplanan yaklaşık 150 kişi, sabahın ilk ışıkları ile birlikte belirlenen bölgeye giderek hem spor yaptı hem de doğada güzel vakit geçirdi. Akhisar´da sağlıklı yaşamı tercih edenlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, 3 buçuk saat sürerken Akhisarlılar doğa yürüyüşüne büyük ilgi gösterdi. Yürüyüşe önderlik eden İsmet Uçar, bu yürüyüşleri doğayla iç içe olmak, doğa sevgisini herkese göstermek amacıyla yaptıklarını kaydetti. Uçar, doğada ayak izinden başka bir şey bırakmamak gerektiğini savunarak doğada yapılan bu yürüyüş etkinliklerinde bulunmaktan keyif aldıklarını söyledi.

Milli Egemenlik Meydanı Akhisar Belediye Hizmet Binası önünde saat 07.00´da toplanan grup saat 07.15´da şehir merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Sırtköy Mahallesi parkuruna hareket etti. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile iç içe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´ya etkinlikten dolayı teşekkürlerini sundu.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ