Doğa yürüyüşünde bu haftaki rota Musacalar oldu

Akhisar Belediyesi öncülüğünde kurulan Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin sekizinci haftasında rota Musacalar parkuru oldu.


Spor 6.11.2017 14:55:03 703 0

Doğa yürüyüşünde bu haftaki rota Musacalar oldu

Akhisar Belediyesi öncülüğünde kurulan Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin sekizinci haftasında rota Musacalar parkuru oldu. Akhisarlı sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp bünyesinde sabah başlayan doğa yürüyüşü etkinliği yaklaşık 3 saat sürdü.

Yeni dönem 8´nci hafta doğa yürüyüşü İsmet Uçar önderliğinde trekking etkinliği için dün Milli Egemenlik Meydanı Belediye Hizmet Binası önünde saat 06.30´da toplanan grup üyeleri saat 06.45´de şehir merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Musacalar Mahallesinde bulunan parkura hareket etti. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak doğa ile içiçe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya etkinlikten dolayı teşekkürlerini sundu.

Hareket Saati Değişti

Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen yürüyüş gelecek hafta Milli Egemenlik Meydanı Belediye Hizmet Binası önünde saat 06.45´da toplanan grup üyeleri saat 07.00´de hareket edeceği bildirildi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ