DOĞAN AKHİSARSPOR BALIKESİRSPOR KARDEŞLİĞİ DEVAM ETSİN

Akhisarsporda bir zamanlar başkanlık yapan Şoförler odası Başkanı Halil İbrahim Doğan kendinin başkanlık yaptığı dönemde Akhisarspor ile balıkesirspor arasındaki kardeşliğin devam etmesini istedi.


Gündem 11.12.2019 01:23:37 324 0

DOĞAN  AKHİSARSPOR  BALIKESİRSPOR  KARDEŞLİĞİ DEVAM ETSİN

Akhisarsporda bir zamanlar başkanlık yapan Şoförler odası Başkanı Halil İbrahim Doğan kendinin başkanlık yaptığı dönemde Akhisarspor ile balıkesirspor arasındaki kardeşliğin devam etmesini istedi. Başkanlığınıda yaptığı Akhisarspor´un  sevdalısı olan Şoförler odası Başkanı Halil İbrahim Doğan yaptığı konuşmasında ?1994  Yılında Balıkesirspor ile  yapmış olduğumuz  kardeş kulüp olarak almış olduğumuz kararı  ben duradan  bu hafta oynanacak olan Akhisarspor Balıkesirspor maçında dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini temenni ediyorum. Buradan  tüm Balıkesirli hemşerilerime ve Akhisarspor taraftarlarına çağrıda bulunuyorum. Bu maçta dostluk ve kardeşlik içinde kardeş kulüp olduğunu göstermelerini talep ediyorum. Kendilerini bu maçta hep beraber oynayan takımı desteklemelerini rica ediyorum? dedi. Akhisarspor başkanlığını yapan Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Halil İbrahim Doğan ile Balıkesirspor´da yöneticilik yapan  Enver Oğuz birbirlerine takımların formalarını hediye ettiler.

Balıkesirspor´un o dönemin Bölge temsilciliğini  ve Balıkesirsporda yöneticilik yapan  Enver Oğuz yaptığı konuşmada şöyle dedi. Enver Oğuz ?24 yıl önce çok güzel bir projeye imza attık. Balıkesirspor ve Akhisarspor kardeşliğini bu günde devam ettiriyoruz,  o yıldan bu yıla dikkatimizi çekiyor, taraftarlarımız gerçekten kardeşlik duyguları içerisinde bunuda ebediyete götürmek istiyoruz.  Biz çok güzel bir şeye imza attık,  sayın başkanım  ile yıllar geçtikçe bu dostluklar pekişiyor, benimde isteğim şu maç kardeşlik, dostluk ve barış içerisinde geçsin hak eden takı kazansın? dedi. Halil İbrahim Doğan ise  ? O günkü Balıkesirspor başkanı ve yöneticileri ile tabiki bunu şimdiki yönetici arkadaşlar bilmeyebilir ama biz bunu 24 sene önce başlattık bu dostluğun devam etmesini temenni ediyorum. Bu maçında dostluk havasında geçmesini temenni ediyorum, çünkü Balıkesir her zaman bizlere destek ermiştir. Balıkesir bizim komşu ilimizdir, Balıkesirspor her zaman bize destek vermiştir, bende Balıkesirspor yönetimine ve taraftarlarına teşekkür ediyorum? dedi Son olarak BALIKESİRSPOR İLE Akhisarspor taraftarları herzaman kardeş olmuştur ve bu kardeşlik inşallah ebeidiyete kadarda devam edecektir diyerek sözlerini tamamladılar. Aynı zamanda Şoförler odasında yapılan açıklamaya Balıkesirspor´un o dönemin Bölge temsilciliğini  ve Balıkesirsporda yöneticilik yapan  Enver Oğuz, Adnan Yılmaz Simitçi katıldı.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK