Doğan Ensivri, Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Doğan Ensivri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı yayınladığı mesajla kutladı.


Gündem 29.10.2015 11:36:20 372 0

Doğan Ensivri, Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Doğan Ensivri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında:

?Kurtuluş Savaşı sonrasında, 29 Ekim 1923 tarihinde, kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz 92 yaşındadır. Yüzbinlerce şehit verilerek yakılan bu bağımsızlık ateşini koruyacak ve yaşatacak olanda bizleriz. Elbette bu günlere kolay gelinmedik. Bu eşsiz zafer üzerinde yükselen Cumhuriyetimiz hiç kuşkusuz, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ebediyen yaşayacaktır. Birliğimizi-dirliğimizi, sevgimizi, saadetimizi her zaman koruyacağız. Mustafa Kemal Atatürk´ün dediği gibi ?Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz´

Cumhuriyetimizin kuruluşun yıldönümünde, ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk´ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik eder, daha nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmayı temenni ederim, sevgi ve saygılar sunarım? ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ