DOĞAN; ?ÖNCE SAĞLIK? DEDİ

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde yaşanan Koronavirüs (Covid-19) virüsünün önlenmesi çalışmaları devam ediyor


Gündem 30.03.2020 17:30:32 1292 0

DOĞAN; ?ÖNCE SAĞLIK? DEDİ

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde yaşanan Koronavirüs (Covid-19) virüsünün önlenmesi çalışmaları devam ediyor. Akhisarda da gerekli önlemler alınmaya davam ediyor. Salgının yayılmasını önlemek amacıyla iller arası gerçekleştirilen otobüs seferlerinin 28.03.2020 tarihi saat 17.00 itibari yasaklanmıştı. Ticari taksilerde de düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme Akhisar´da da uygulanmaya başladı. Ticari taksilere yapılan düzenemeler hakkında Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan ? Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu günlerde Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak bütün çalışanlarımız ile gece gündüz esnafımızın yanındayız.  Genelgeleri takip ederek zaman kaybetmeden üyelerimizi bilgilendirerek mağduriyet yaşamamaları için elimizden geleni yapıyoruz.  Bütün taksi duraklarına dezenfekte, kolonya ve eldiven vererek bir nebzede olsa destek olmaya çalışıyoruz.

Ticari taksilerin tek ve çift plaka sırasına göre, toplu taşıma araçlarının seferlerini azaltmadan ruhsatının yarısı kadar yolcu almalarını üyelerimize bildirerek vatandaşlarımızın sağlıklı yolculuk yapmalarını temin etmeye çalışıyoruz. Diğer taraftan iller arası otobüsleri Ulaştırma Bakanlığımızın kararı ile durdurulmuştu. Bu çerçevede Manisa´ya gidecek olan vatandaşlarımızın da Akhisar otogarında oluşturulan Akhisar komisyon ile denetimleri ve izin belgeleri ile gönderiliyor. Tabi bu yasaların yanında ticari taksilerde iller arası taşımacılık yapamıyor.

Bu zor günleri şoför üyelerimiz ve vatandaşlarımız ile el ele yeneceğimize inancımız tamdır.  SAĞLINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ, EVDE KAL AKHİSAR, EVDE KAL  TÜRKİYE? dedi.

 Pazartesi´den itiberen Akhisar Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Osman Kola, Manisa Büyükşehir Belediye Trafik Zabıtası, Akhisar Belediye Zabıtası, Akhisar İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Trafik ekipleri ile birlikte Manisaya gidecek olan vatandaşların koordineli bir şekilde kontrolleri yapılarak ve araçlarda sosyal mesafelere uyulması hakkında bilgiler vererek kontrolü olarak gönderiliyor.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK