Doğtaş Exclusive ve Nida Premium Hizmete Açıldı

Mobilya sektörünün en beğenilen markalarından Doğtaş, 3 Haziran Cuma günü, saat 16.00´da Akhisar´da Doğtaş Exclusive Türkiye´deki 143 şubesi Mobilya mağazasının törenle Ulucami Mahallesi 374 Sokak122 numarada (İstanbul Karayolu Üzeri) hizmete açtı.


Kültür/Sanat 4.06.2016 00:54:58 902 0

Doğtaş Exclusive ve Nida Premium Hizmete Açıldı

Mobilya sektörünün en beğenilen markalarından Doğtaş, 3 Haziran Cuma günü, saat 16.00´da Akhisar´da Doğtaş Exclusive Türkiye´deki 143 şubesi Mobilya mağazasının törenle Ulucami Mahallesi 374 Sokak122 numarada (İstanbul Karayolu Üzeri) hizmete açtı. Eda Köse´nin sunuculuğunu yaptığı programda, Doğtaş Exclusive ve Nida Premium mağazanın açılış kurdelesini Kırkağaç Kaymakamı Mehmet Yeşilbaş, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkan yardımcısı Ufuk merde ve Doğtaş Exclusive Türkiye satış Direktörü Mehmet Tufan ile birlikte kestiler.

            Has bahçe Kur´an kursu öğretmeni Recep Ablay´ın açılış duasından sonra konuşan Doğtaş Exclusive ve Nida Premium Mağaza sahibi Bülent Rodoplu;"Değerli dostlarım; Saygı değer Kırkağaç Kaymakamım, Saygı değer Belediye Başkanım, değerli Emniyet müdürüm, bizlerle bugün birlikte olduğunuz için ailem ve kendim adıma hepinize çok teşekkür ediyorum. Dostlarımızla olmak bizi mutlu ediyor. Çok uzun zaman aldı. Bizi biraz yordu, ama bu iş yerini açmakla zannedersem doğru bir şey doğru bir mağaza yaptık. Hem müşterilerimiz için hem de siz değerli dostlarımız için daha özverili daha dikkatli daha dinamik bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışta konuşan Doğtaş Exclusive ve Nida Premium Mağaza sahibi Mehmet Rodoplu;" Bu mutlu günümüzde bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim.1962 yılında başlayan yolculuk bugün buralara kadar geldi. Üç tekerlekli bir el arabasıyla başlayan macera çok şükür Allah´a ham olsun ki bu seviyeye kadar getirebildik. Bugün sizinle beraber olmak böyle bir mağazayı böyle bir iş yerini Akhisar´a kazandırmanın keyfini huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Böyle bir mağazanın yol arkadaşı ancak global bir marka, uluslar arası bir marka ve güvenilir bir dost marka olması gerektiydi. Bizde bu konuda Doğtaş´la beraber kol kola, omuz omuza, sırt sırta bu günlere başladık. Doğtaş doğru bir markaydı. Müşteri profilimiz, müşteri potansiyelimiz, bize bu markayı ısrarla ısrarla almamızı ve bu markanın ürünlerini Akhisar´da satmamızı tavsiyede bulundular. Bizde Doğtaş´la yolumuza devam etmeyi uygun gördük ve karar verdik. Bu mağazanın açılmasında emeği geçen tüm personelime ve dışarıdan yardım aldığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.

Açılışta konuşan Doğtaş Exclusive Türkiye satış Direktörü Mehmet Tufan;? Doğtaş, müşteri odaklı yönetim anlayışı, uzun yıllara dayanan deneyimi, tasarımda farklılaşan, trend belirleyen koleksiyonları, elde edilen başarılar ve alınan ödüllerle heyecanlı yolculuğuna devam ediyor. Yurtiçinde 143, yurtdışında 52 noktada yer alan Doğtaş Exclusive konsept mağazalarında, farklı bir müşteri deneyimi yaşatarak, ürünler müşterilerin beğenisine sunuluyor. Akhisar´da hizmete giren yeni konsept mağaza ile Doğtaş hızlı büyümesine devam ediyor" dedi.

Açılışta konuşan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı;? Bu gün burada yeni bir mağazanın açılışını yapıyoruz, bunun için bir aradayız. Bu aynı zamanda yeni bir umut demek, yeni istihdamlar demek, Akhisar´ımız için zenginlik demek. Mehmet abi buraya kadar geliş gerçekten kolay olmamış. Sonunda Mehmet abi ve oğlu Bülent kardeşimizle sizim çok kadim olan bu esnaf kültürünü devam ettiren esnaflarımız olarak dik dik ayaktalar yollarına devam ediyorlar. Allah yardımcıları olsun, inşallah bu tür mağazalarımız sayısı artar. İnşallah bu mağaza hayırlı olur. Bol kazançlar diliyorum? dedi.

Doğtaş Exclusive ve Nida Premium Akhisar Mağazasının açılına, Kırkağaç Kaymakamı Mehmet Yeşilbaş, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar,  Başkan yardımcısı Ömer İşçi, Doğtaş Exclusive Türkiye satış Direktörü Mehmet Tufan, Doğtaş Exclusive Türkiye satış Müdürü Ayhan Özcan, Doğtaş Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Alper Aktaş, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, MHP İlçe başkanı İbrahim Uğurlu ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ