Down Sendromu Federasyonu´ndan, Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya ödül

Down Sendromu Federasyonu´nun kuruluş yıl dönümü ve Melek Yüzler Gecesi, önceki akşam İstanbul Ataşehir Sheraton Hotel´de gerçekleşti. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile gerçekleşen gecede, Uluslararası Down Sendromu Federasyonu Başkanı Muhammed Abdul


2.03.2018 20:32:51 721 0

Down Sendromu Federasyonu´ndan, Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya ödül

Down Sendromu Federasyonu´nun kuruluş yıl dönümü ve Melek Yüzler Gecesi, önceki akşam İstanbul Ataşehir Sheraton Hotel´de gerçekleşti. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile gerçekleşen gecede, Uluslararası Down Sendromu Federasyonu Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay ve yönetim kurulu üyeleri; ünlü sanatçılara ve destekçilerine plaket takdim etti.

Uluslararası Down Sendromu Federasyonu´nun birinci yıl kuruluş yıldönümü balosunda Akhisar Down Sendromu Derneği özel çocuklarına yapmış olduğu tam desteğinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya ?Örnek Belediye Başkanı? plaketi takdim edildi. Düzenlenen bu özel gecede Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı adına Başkan Yardımcısı Ali Velestin´e takdim edildi.

Down Sendromu Federasyon Başkanı Abdullah Tuncay tarafından 17 şehir içinde Örnek Belediye Başkanı plaketi verildi. Geceye katılan Akhisar Down Sendromu Derneği Başkanı Neşe Çalışkan yaptığı açıklamada ?Bir çok ünlü sanatçının futbolcuların olduğu özel gecede bizleri yalnız bırakmayan Akhisar Belediye Başkanımız Salih Hızlı´ya ve Başkan Yardımcımız Ali Velestin´e ve bu güzel anlamlı geceyi düzenleyen Federasyon Başkanımız Abdullah Tuncay ´a sonsuz teşekkür ederim? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ