DÜNYA ŞAMPİYONU SAĞLIKTA MAVİ HOSPİTAL´E EMANET

Mavi Hospital yeni bir sağlık sponsorluğu anlaşmasına daha imza attı.


Sağlık 7.05.2021 00:52:05 1542 0

DÜNYA ŞAMPİYONU SAĞLIKTA MAVİ HOSPİTAL´E  EMANET

Aerobik jimnastik dünya şampiyonu  mili sporcumuz  ve gururumuz  Ayşe Begüm ONBAŞI ile beraber takım arkadaşları Emir ERIŞIK, Erkut ERGİN ve antrenörleri Mehmet Ali EKİN´ nin sağlık sponsorluğunu Mavi Hospital üstlendi.

                Azerbaycan´ ın Bakü kentinde düzenlenecek olan Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası ve İtalya´ da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesi milli sporcumuz Ayşe Begüm ONBAŞI  ve takım arkadaşlarının sağlık sponsoru olan Mavi Hospital sporcuları misafir etti.

                Mavi Hospital´ de milli sporcuları Genel Müdür Muhammed M. ÇAKIL,  Kurumsal iletişim Sorumlusu Haluk KÜLTE, Halkla İlişkiler Müdürü Berhan ÖRNEK ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette sporcuların katılacak oldukları dünya şampiyonasında başarılı olmaları konusunda iyi dileklerde bulunuldu ve şampiyona öncesi sağlık taramalarının yapılması konusunda görüşüldü.

                Sporcular adına konuşan antranör Mehmet Ali EKİN ? Mavi Hospital´ in sağlık sponsorumuz olmasından dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz, umarım Bakü´den iyi sonuçlarla döner ve halkımıza yeni bir gurur yaşatırız? dedi. 

?Büyük Başarılar Sağlıklı Bedenlerde Başlar?.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ