DURSUN, TECRÜBE VE BİRİKİM PARAYLA PULLA ALINACAK BİR ŞEY DEĞİL

Akhisar Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Dursun, İlçe Başkanı Fikret AYSU ve beraberindekiler gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.


Siyaset 13.03.2019 15:26:19 1294 0

DURSUN, TECRÜBE VE  BİRİKİM PARAYLA PULLA ALINACAK BİR ŞEY DEĞİL

Akhisar Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Dursun, İlçe Başkanı Fikret AYSU ve beraberindekiler gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akhisar Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Dursun 31 Martta yapılacak olan seçim çalışmalarına, Akhisar Gökçe Ahmet mahallesinde devam etti. Gökçe Ahmet Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan adayı Ali  Dursun, projelerinin,diğer adaylarınki  gibi hayali değil uygulanabilir projeler olduğunun altını çizerek sözlerine söyle devam etti. ?20 yılım Milli Eğitimde öğretmen olarak, son 5 yılımda İlçe sosyal Hizmetler Müdürü ve Huzurevi müdürü olarak görev geçti.

DURSUN, 5 YILDA 3 TANE ESER

Huzurevi Müdürü olmam nedeniyle birçok defa buralara geldim gittim. 5 yıla 3 tane kuruluş sığdırdım. 2 Huzurevi ile bir Rehabilitasyon merkezi. Müdürlüğüm sırasında gerçekleşen bu 3  kuruluşta şu an 150-160 kişi istihdam edilmektedir. Bu benim için önemlidir. Neden diyeceksiniz?  Bir memur olarak arkamızda 5 yılda 3 tane eser bıraktığımıza göre, yarın belediye başkanı olduğum zaman, inşallah bu imkanlarla daha çok şeyler yapacağımız kanaatindeyim. 31 Martta sizler de destek verirseniz, hem Akhisar´ımız, hem bu güzel yerlerimiz kazanır. Şimdi 26 yıllık bir devletten gelen bir tecrübem var. Yani deneyim, bilgi birikimi, bunlar parayla pulla alınacak bir şey değil özellikle tecrübe dediğimiz şey.

DEVLETİN İŞLEYİŞİNİ BİLİYORUZ

 Onun için 31 Martta destek verirseniz, yılların verdiği tecrübeyi, bilgi birikimini güzel Akhisar´ımızın gelişmesi için kullanırız. İnşallah Akhisar´a güzel şeyler yapacağız. Hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim? dedi. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Dursun´un konuşmasından sonra söz alan Saadet Partisi İlçe başkanı Fikret AYSU ise konuşmasında ?Saygıdeğer GökçeAhmet mahallesi sakinlerimiz, ağabeylerimiz, kardeşlerimiz ve evlatlarımız geçmişte olduğu gibi şimdide Milli görüş hakkında ve Saadet partisi hakkında bir yerlere çekilmek istenen bazı sözcükler sözler var. Yalanlar var daha doğrusu. Bunlara sizlerin huzurunda açıklık getirmek istiyorum. Saadet Partisi olarak ülkemizin tamamında yani 1389 belediyemizin tamamında, tek başına seçime gidiyoruz. Hiç bir siyasi partiyle, oluşumla, hiç bir siyasi partiyle uzaktan ve yakından ittifakımız yoktur. Yani 1389 belediyemizin tamamında Saadet partisi olarak yalnız başımıza seçime gidiyoruz.

1389  BELEDİYENİN TAMAMINDA TEK BAŞIMIZA  SEÇİME GİDİYORUZ

Akhisar´ımızda Ali Dursun Hocamızı  nasıl aday gösterdiysek Türkiye´mizin 922 ilçesinde de belediye başkan adaylarımız  mevcut. Saadet partisi Elhamdülillah hiç birisiyle ittifak yapmadan, Türkiye´de tek başına seçime giren tek partiyiz. Fakat televizyonlarda 7/24 saat Saadet partisi, şunlarla ittifak yapıyor diyorlar. Hayır asla böyle bir şey yoktur, doğruyu söylemiyorlar. Bizde, bunu açıkça sizlerin huzurunuzda belirtmek istiyoruz. Saadet partisi olarak 1389 belediyenin tamamında tek başımıza seçime gidiyoruz. İşte bu adaylardan bir tanesi de Ali Dursun Hocamızdır. Bugünde Milli Görüş olarak, Saadet partisi olarak huzurlarınızdayız. Geçmişte biz sizleri hiç aldatmadık, yalanda söylemedik Rahmetli Erbakan Hocamızın siyaseti aynı şekilde devam ediyor. Bu siyaseti de buralardan daha ileriye taşımak istiyoruz. Bunu sizlere arz etmek istiyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyoruz? dedi.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK