DUTLULU, BAYBURTLULAR DERNEĞİ´Nİ ZİYARET ETTİ

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Bayburtlular Derneği´ni ziyaret ederek projelerini anlattı.


Siyaset 25.03.2019 14:02:03 1236 0

DUTLULU, BAYBURTLULAR DERNEĞİ´Nİ ZİYARET ETTİ

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Bayburtlular Derneği´ni ziyaret ederek projelerini anlattı.

Bayburtlular Derneği Başkanı Aydan Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerinden bahsederek destek istedi.

Sanat ve kültür alanında başarılı etkinliklere imza atan Bayburtlular Derneği´nde konuşan Besim Dutlulu, ?Meclis üyesi adaylarımız arasında Bayburtlu olan arkadaşımız var. Bayburt´un kültürünü onun ve sizlerin sayesinde tanıyoruz. Biz her ziyaretimizde hemşehri derneklerinin toplumdaki yerine çok önem verdiğimizden bahsediyoruz. Kültürel çeşitlilik bir kentin önemli zenginliklerinden birisidir. Bu bilinçle 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yönetime gelirsek, derneklerimizin de mutlu ve huzurlu olduğu bir Akhisar inşa etmek istiyoruz. Dernekler Yerleşkesi projemizle sizlere daha modern ve çağa ayak uyduran bir merkez bina kazandırmak istiyoruz. İnşallah Akhisar´da her şey çok daha güzel olacak? dedi.

Bayburtlular Derneği Başkanı Aydan Akkuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Besim Dutlulu´ya seçimlerde başarılar diledi. Dutlulu´nun projelerini beğenen Başkan Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Dutlulu ve ekibiyle hatıra fotoğrafı çekildi. Haber Merkezi


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ