DUTLULU, "BELEDİYEMİZİ AKHİSARLILARLA YÖNETECEĞİZ"

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Hürriyet Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Dutlulu sadece bir kesimin değil, herkesin belediye başkanı olacağının sözünü verdi.


Siyaset 26.01.2019 12:47:50 1089 0

DUTLULU,

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Hürriyet Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Dutlulu sadece bir kesimin değil, herkesin belediye başkanı olacağının sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, Hürriyet Mahallesi vatandaşlarıyla bir araya gelerek Akhisar´ın sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini anlattı. Gençlerin Dutlulu´ya gösterdiği ilgi gözlerden kaçmadı.

"AKHİSAR´DAKİ EKONOMİK SORUNU ÇÖZEBİLİRİZ"

Dutlulu yaptığı konuşmasında, "Bugün Hürriyet Mahallesi´nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Onların dile getirdikleri sorunları dinleyerek, bu sorunların nasıl çözüleceğine ilişkin notlarımızı kendileriyle paylaştık. Ülke genelinde yaşanan ekonomik sorunlar Akhisar´da da hissedilmekte. Belediye kaynaklarını doğru kullanarak Akhisar´daki ekonomik sorunu çözebiliriz. Gençlerimizin daha katılımcı daha üretken olduğu bir Akhisar hedefliyoruz" dedi.

"HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ"

Tüm Akhisar´ın Belediye Başkanı olacağını söyleyen Dutlulu, daha mutlu ve huzurlu bir Akhisar inşa etmek için canla başla çalışacağına söz verdi. Dutlulu, "Biz sadece adayı olduğumuz partinin değil herkesin belediye başkanı olmak için bu yola çıktık. Belediyemizi farklı bir anlayışla, tüm Akhisarlılar ile birlikte yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.

"GENÇLERDEN DUTLULU´YA YOĞUN İLGİ"

Akhisar´daki ekonomik sorunun, belediye kaynaklarının doğru kullanılarak aşılacağına değinen Dutlulu, gençlerin önünü açacak projeleri olduğunu vurguladı.

Askere giden gençlere hayırlı teskereler dileyen Dutlulu, gençlerle bir süre sohbet etti. Dutlulu´ya çiçek takdim eden gençler, belediye başkanlığı seçiminde gençlerin Besim Dutlulu´yu destekleyeceklerini söylediler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ