DUTLULU, ?BİZ HİZMET AŞKIYLA GELİYORUZ?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, Kavakalan, Açkaalan ve Karayağcı Mahallelerini ziyaret etti.


Siyaset 24.02.2019 19:02:49 1431 0

DUTLULU, ?BİZ HİZMET AŞKIYLA GELİYORUZ?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, Kavakalan, Açkaalan ve Karayağcı Mahallelerini ziyaret etti.

Kavakalan, Açkaalan ve Karayağcı Mahallelerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. ?Biz Akhisar´a aşığız´ diyen Dutlulu, ilçede bulunan kırsal mahallelere hizmet sözü vererek ´Hizmet aşkıyla geliyoruz´ dedi.

Mahalle sakinleri ve muhtarlarla bir süre sohbet eden Besim Dutlulu, Akhisar´da hayata geçirecekleri hizmet ve projelerle daha yaşanabilir bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Dutlulu, tek amacının Akhisar´a hizmet etmek olduğunun altını çizerek şu ifadeleri kullandı: ?Ben siyasetçi değilim. Ben hizmet adamıyım. Siyaset yapanlar buraya gelir, burada konuşur, oyunuza talip olur sonra çeker gider. Bir daha onun yüzünü görürseniz ne mutlu size. Ama ben öyle değilim. Öyle olmadığımı da beni yakından tanıyanlar çok iyi biliyorlar. Biz 1 Nisan´dan sonra da aranızda olacağız. Belediyeyi kapalı kapılar ardında yönetmeyeceğiz. Akhisar´ın en uzak kırsal mahallelerini de ziyaret edecek, onlarla oturup çay içecek ve sorunlarına birlikte çözümler arayacağız. Biz vatandaşları o parti şu parti diye ayrıştırmaya değil, herkesi kucaklayarak tüm Akhisar´a hizmet etmeye, hizmet aşkıyla geliyoruz.?

?Biz Akhisar´a aşığız´ diyerek sözlerine devam eden Besim Dutlulu, Akhisar´daki her sorunu çözmek için çok çalışacağına söz verdi. Kendisine destek verenleri mahcup etmeyeceğini söyleyen Besim Dutlulu sözlerini şu şekilde sonlandırdı: ?Akhisarlılara ?İyi ki bu Besim Dutlulu´ya oy vermişiz´ dedirtebilmek için canla başla çalışacağım. Vereceğiniz desteklerin, oyların hakkını fazlasıyla sizlere hizmet olarak ödeyeceğime ve sizleri asla mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Kimsenin alnında partisinin ismi yazmıyor. Ben Akhisar´da 15 yıldır eczacılık yapıyorum. Benim eczaneme gelen her Akhisarlıyı güler yüzle karşılar ve ona hizmet etmekten, derdine derman olmaktan mutluluk duyarım. Siyasi görüşü ne olursa olsun benim için önemli değil. Akhisar Belediyesi´ni de bu mantıkla yöneteceğiz. Sadece bir kesimin değil tüm Akhisar´ın Belediye Başkanı olmaya adayım. Sizler destek verirseniz, Allah da nasip ederse Akhisar´ımızı daha modern, daha çağdaş ve ekonomik açıdan daha canlı bir yer haline getireceğiz.?

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen, sorunlarını ve taleplerini not alan CHP´li ve İYİ Parti´li belediye meclis üyesi adayları ise gördükleri ilgi karşısında memnuniyetlerini iletti. Haber Merkezi

               

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ