DUTLULU ?DAHA GÖREVE GELMEDEN BİLE HİZMETLERE BAŞLADIK?

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´dan Hürriyet Mahallesi´nde coşkulu miting


Siyaset 25.03.2019 13:19:38 1297 0

DUTLULU ?DAHA GÖREVE GELMEDEN BİLE HİZMETLERE BAŞLADIK?

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´dan Hürriyet Mahallesi´nde coşkulu miting

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´nun, Hürriyet Mahallesinde gerçekleştirdiği mitingde Türk bayrakları dalgalandı ve yüzlerce kişi alkışlarıyla Dutlulu´ya destek oldu.

31 Mart´ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Hürriyet Mahallesi´nde gerçekleştirdiği mitingde vatandaşlara seslendi. Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Dutlulu, belediye başkanı olmadan bile Akhisar´a hizmetleri kazandırmaya başladığını belirterek, ?Daha belediyeyi kazanmadan hizmetlere başladık. Belediyeyi kazanırsak nasıl hizmetler yapacağımızı düşünün işte? dedi.

?DAHA BELEDİYEYİ KAZANMADAN BİLE HİZMETLERE BAŞLADIK?

Belediye Başkanı olarak seçilmeden bile Akhisar´a büyük bir projeyi kazandırdığını müjdeleyen Besim Dutlulu, ?Biz daha belediyeyi almadan bile hizmetlere başladık. 2 ay önce Devlet Demiryollarına ait eski tren yoluna yapacağımız projemizi basın mensupları ile paylaşarak Akhisarlılara sunduk. Kayıtları var. Tütün Otel´in arkasına 5 Katlı Otopark, karşısına 2 katlı modern pazaryeri ve Akhisarlıların keyifle vakit geçirebileceği sosyal alanlar yapacağız dedik. Hem Devlet Demiryolları ile anlaşıp onlara para kazandıracağız, hem de Akhisar´ımıza hizmet kazandıracağız dedik. 2 ay boyunca, AK Partili arkadaşlar yapamazsınız, edemezsiniz dedi ve geçen hafta devlet demiryolları bölgeye yapılacak projelere onay vereceğini açıkladı. Şu andan itibaren ben de kazansam rakiplerim de kazansa Akhisar´a hizmetimi yapmış ve o arsayı kazandırmış oldum. Biz, sloganımız olan ?Akhisar Kazanacak´ı laf olsun diye kullanmıyoruz. Bizimle birlikte gerçekten Akhisar Kazanacak. Daha belediyeyi kazanmadan bu hizmetlere başladık. Belediyeyi kazanırsak nasıl hizmetler yapacağımızı düşünün işte? şeklinde konuştu.

KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYACAĞIZ

Akhisar Belediyesi´nde çalışan tüm personellerin dedikodulara kulak asmaması gerektiğini söyleyen Besim Dutlulu, ?Kimi insanlar diyor ki; Besim Başkan seçilirse belediyedeki işçileri işten çıkaracak. Bunlar doğru değil. Bizim daha çok işçiye ihtiyacımız var. Belediyede istihdamı arttıracağız. Belediye başkanı da o belediyenin bir işçisidir, temizlik görevlisi de. Hep birlikte çok çalışacağız ve Akhisarlılara hizmet edeceğiz. Kimsenin de ekmeğiyle, işiyle oynamayacağız? dedi.

 ?BOZUK YOL SORUNU ÖNCELİĞİMİZ?

Akhisarlıları bozuk yol derdinden kurtaracağını dile getiren Dutlulu, ?Ege´nin incisi, güzel şehrimiz Akhisar´ımızda hala vatandaşlarımız bozuk yollara mahkum edilmiş durumda. Ama hiç merak etmeyin, bu mahkumiyet bizimle beraber sona erecek. 1 Nisan´dan sonra Akhisar Belediyesi´nin asfalt şantiyesi ve işçi kardeşlerimizle birlikte 4 koldan bu bozuk yol sorununu ortadan kaldıracağız. Ama biz bunu bir proje olarak söylemiyoruz. Bu zaten bizim asli görevimiz? ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN MAHALLE KREŞLERİ GELİYOR

Belediye bünyesinde açacakları modern kreşlerle, çocuk sahibi vatandaşların işe gittiklerinde çocuklarını güvenilir ellere emanet edebileceklerini söyleyen Besim Dutlulu, ?Bizim açacağımız kreşler Türkiye standartlarının üzerinde olacak ama en önemlisi maddi gelir seviyesi düşük vatandaşlarımızın bu kreşlerde önceliği olacak. Çalışan kadınlarımız buraya çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakıp işlerine gidebilecekler. Bu kreşler müzik, yabancı dil eğitimi ve çeşitli kültürel eğitimlerin verildiği modern kreşler olacak. Bu kreşleri Akhisar´ın her mahallesine açmayı planlıyoruz? dedi.

?YOKSULUN YANINDA, MUHTACIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ?

Sağ elin verdiğini, sol elin görmediği bir hizmet anlayışıyla oluşturdukları Bakkal Kart projesi hakkında bilgiler veren Dutlulu, ?Bildiğiniz gibi belediyelerin bazı sosyal yardım hizmetleri oluyor. Bizim sosyal projelerimizden birisi de ?BakkalKart´ projesi. Sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir anlayışla hizmet verecek bu projede vatandaşlar BakkalKart´a yüklenen bakiye ile kentimizdeki küçük esnaflardan alışverişlerini yapabilecekler. Bu kart ile aileler, gıda yardımının yanında, ihtiyaç durumlarına göre gereksinimlerini Akhisar´daki küçük esnaflardan karşılayacak, küçük esnafın ticari faaliyetleri de desteklenerek ekonomiye katkı sağlanacak. Yoksulun yanında, muhtacın hizmetinde olacağız? diye konuştu.

?AKHİSAR´A ARANAN KAN BULUNDU, İŞTE SİZE BESİM DUTLULU?

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, 31 Mart seçimlerinde Besim Dutlulu´nun tarihi bir farkla Belediye Başkanı olarak seçileceğini söyledi. Kamuoyuna yansıyan ve projelerinden bahsetmek yerine spekülatif açıklamalar yapan siyasi rakiplerine de ince bir mesaj veren Bakırlıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Akhisar son 5 yıl çok kan kaybetti. Ama aranan kan bulundu işte size Besim Dutlulu. Besim Başkan ve ben seçim süreci boyunca gittiğimiz her yerde projelerimizi anlatıyoruz. Daha iyi bir Akhisar için yapacağımız hizmetlerden bahsediyoruz. Ama son günlerde kulağıma bazı söylemler geldi. Heybelerinde bir şeyleri olmayan bazı arkadaşlar, insanlara Akhisar ile ilgili proje ve hizmetlerini anlatmak yerine çok farklı farklı şeyler söylüyorlarmış. Biz o toplara hiç girmeyeceğiz.  Rakibimizin siyasi partisine gönül verenlere hiçbir kötü söz söylemiyoruz, söylemeyeceğiz. Kötü söz sahibine aittir. Ben iddia ediyorum 31 Mart´ta Besim Dutlulu çok büyük bir farkla sandıktan birinci çıkacak ve Mart´ın sonu bahar olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.? Haber Merkezi  

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ