DUTLULU ?GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ BAŞIMIZIN TACIDIR?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Akhisar Temsilciliği´ni ziyaret ederek gazilerin hal ve hatırlarını sordu.


Siyaset 11.03.2019 14:44:53 1355 0

DUTLULU ?GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ BAŞIMIZIN TACIDIR?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Akhisar Temsilciliği´ni ziyaret ederek gazilerin hal ve hatırlarını sordu.

?Gaziler ve şehit aileleri bizim başımızın tacıdır. Onların istekleri bizim için emirdir´ diyerek sözlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, 31 Mart seçimlerinden sonra belediye başkanı oldukları taktirde gaziler ve şehit yakınlarının taleplerini hayata geçirmek için söz verdi. Dutlulu ayrıca eski belediye binası önünde hayata geçirecekleri Şehitler Anıtı ile Akhisarlı şehitlerin adlarının ölümsüzleştirmek istediklerinin altını çizdi.

ŞEHİTLER ANITI İLE ŞEHİTLERİMİZ ÖLÜMSÜZLEŞECEK

?Bizim inancımızda Şehitler ölmez´ diyen Besim Dutlulu, eski belediye binası önündeki meydana yapılacak Şehitler Anıtı ile tüm Akhisarlı şehitlere vefa borcunu ödemek istediklerinin altını çizdi. Şehitlerimizin isimlerini bu proje sayesinde ölümsüz hale getireceklerine vurgu yapan Besim Dutlulu, ?Geçmişten günümüze şehit olmuş asker, polis ve sivil tüm Akhisarlıların ve Akhisar´da şehit olmuşların anısına ithafen bir anıt yapılacak? diyerek şehitlere vefa borcunun yerine getirileceğini dile getirdi.

?YABANCI DEVLETLERLE SAVAŞIP GAZİ OLAN ASKERLERİZ?

Muharip Gaziler Derneği Akhisar Başkanı Suat Taryan ve yönetim kurulu üyeleri Besim Dutlulu´nun ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getirerek belediye başkanlığı seçimlerinde kendisine başarılar diledi. Başkan Taryan, ?Biz muharip gaziler, yabancı devletlerle savaşıp gazi olan askerleriz. İstiklal Savaşı, Kore savaşı ve Kıbrıs Harekatı´nda gazi olan arkadaşlarımızın bir araya gelerek kurduğu bir derneğiz. Dernek üyelerimiz ve şehit ailelerimiz ile çeşitli organizasyonlara imza atarak bir araya geliyoruz. Sizlere ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah her şey sizin için hayırlı olur. Seçimlerde size başarılar diliyorum.? Dedi.

?SİZLERDEN BİN KERE ALLAH RAZI OLSUN?

Gazilerle bir süre sohbet ederek onların askerlik anılarını dinleyen Besim Dutlulu, Akhisar Belediyesi´nin şehit aileleri ve gazilerin her isteklerini karşılayan bir belediye olacağını söyledi. ?Canını memleketi için ortaya koymuş olan bütün gazilerimizi saygıyla selamlıyor, aramızdan ayrılanları ise rahmetle anıyorum´ diyen Besim Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?İnşallah biz belediyemizi kazandığımız zaman, Akhisar Belediyesi sizin belediyeniz olacak. Sizler bizim başımızın tacısınız. İstekleriniz bizim için emirdir. Bizden ne isterseniz başımın üstünde yeriniz var. Ben Akhisar´da bir sürü sivil toplum kuruluşu gezdim bu cümleyi hiçbir yerde kullanmadım. Ama gazilerimizin ve şehit yakınlarının yeri bizde bambaşka. Ben bunu siyaseten de demiyorum. Bu ülke sizlere minnettar. Sizlerden bin kere Allah razı olsun. Siz görevinizi yaptınız, artık sizlerin huzuru ve mutluluğu için çalışma görevi de bizde. Ben bu vesileyle geçmişten bugüne, bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Şehit ailelerine ve gazilere tekrar saygılarımızı sunuyorum. Hakkın rahmetine kavuşmuş olanlara huzurlarınızda Allah´tan rahmet diliyorum. Yaşayanlara uzun ömür, sağlık, afiyet diliyorum.? Haber Merkezi


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ