DUTLULU, "GEÇMİŞLE HESABIMIZ YOK, DERDİMİZ AKHİSAR´IN GELECEĞİ"

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Süleymanlı ve Medar Mahallerinde yaptığı mitinglerde Akhisarlılara seslendi.


Siyaset 25.03.2019 12:44:33 1466 0

DUTLULU,

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Süleymanlı ve Medar Mahallerinde yaptığı mitinglerde Akhisarlılara seslendi.

 

Ege Bölgesi´nin en güzel ilçeleri arasında gösterilen Akhisar´ın yeterli yatırım ve hizmetleri alamadığını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar´ı önce Ege Bölgesi´nin, sonra da Türkiye´nin parlayan yıldızı yapmak için çok çalışacağının sözünü verdi. AK Partili, MHP´li, İyi Partili ve CHP´li her seçmenden destek mesajları aldığını belirten Dutlulu, "İnsanları o parti, şu parti diye bölmüyoruz, ayrıştırmıyoruz. Biz sadece Akhisar´ı Türkiye´de parmak ile gösterilen bir ilçe haline getirmek istiyoruz.  Bizim işimiz siyaset değil hizmet etmek. Geçmişle bir hesabımız yok, bizim derdimiz Akhisar´ın geleceğini inşa etmek" dedi.

"DAHA BELEDİYE BAŞKANI OLMADAN HİZMET ETMEYE BAŞLADIK"

 Akhisar´da artık değişim zamanının geldiğine dikkat çeken Besim Dutlulu, daha göreve gelmeden bile belediye hizmetlerine şekil verdiklerinin altını çizerek şu açıklamalarda bulundu: "2019 yılının Türkiyesi´nde Ege Bölgesi´nin en güzel ilçesi olan Akhisar´ımızda vatandaşlarımız en büyük sıkıntı olarak bozuk yolları işaret ediyor. Biz bu yol sorununu çözeceğiz. Hatta göreve gelmeden bile yol sorununu çözmeye başladık. Nasıl mı? Süleymanlı´dan cezaevine giden bozuk yolun içler acısı halini biliyorsunuz. Biz de arkadaşlarımızla bir pankart hazırladık ve üzerine ´Bu yol sorununu biz çözeceğiz´ yazarak, yol kenarına koyduk. Ertesi gün belediye ekipleri gelip, o bozuk yolu düzeltti. Daha belediye başkanı olmadan Akhisar´ımıza hizmet etmeye başladık. Pankartımızı söküp attılar ama bilmiyorlar ki bizi Akhisar halkının gönüllerinden söküp atmayacaklar."

"BİZİM İŞİMİZ SİYASET DEĞİL, HİZMET ETMEK"

Seçim süreci boyunca, adayı olduğu Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak halinde oldukları İYİ Parti´nin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti seçmeninden de büyük destek mesajları aldığını söyleyen Besim Dutlulu, "Akhisar´ı sokak sokak, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Bu sorunların çözümü için yapacağımız hizmetleri onlara anlatıyoruz. Daha yaşanabilir bir Akhisar için oluşturduğumuz projelerimiz hakkında bilgiler veriyoruz. Ama tek birşeyi yapmıyoruz; insanları o parti, şu parti diye bölmüyoruz, ayrıştırmıyoruz. Biz sadece Akhisar´ı Türkiye´de parmak ile gösterilen bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Bizim işimiz siyaset değil hizmet etmek. Geçmişle bir hesabımız yok, bizim derdimiz Akhisar´ın geleceğini inşa etmek. İnşallah, 1 Nisan sabahı kazanan Akhisar olacak" şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ