DUTLULU KÖMÜRCÜ VE PEKMEZCİDE SORUNLARI DİNLEDİ

DUTLULU KÖMÜRCÜ VE PEKMEZCİDE SORUNLARI DİNLEDİ


Siyaset 3.02.2019 16:04:44 1067 0

DUTLULU KÖMÜRCÜ VE PEKMEZCİDE SORUNLARI DİNLEDİ

Kömürcü ve Pekmezci Mahallelerini ziyaret eden CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

31 Mart´ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi hakkında, Kömürcü ve Pekmezci Mahallelerinde açıklamalarda bulunan CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar´daki yönetim anlayışının artık değişmesi gerektiğini söyledi.

"NÜFUS ARTIYOR AMA HİZMET ARTMIYOR"

Gelişen Türkiye nüfusu ile birlikte Akhisar´ın da hızla büyüdüğünü dile getiren Dutlulu, "Akhisar, nüfus bakımından sürekli büyüyor. Fakat hizmet noktasında zamanın çok gerisinde kalmış durumda. 2019 Türkiye´sinde bile vatandaşlar hala yollarının bozuk olmasından şikayet ediyor. Bu sorunlar, biz yönetime geldiğimiz gibi hallolacak. Size söz veriyorum. Akhisar´da ´yollarımız bozuk´ diyen mahalle kalmayacak. Vatandaşımız artık altyapı sorunları ile boğuşmayacak" diye konuştu.

"AKHİSAR´A YENİ BİR DOKUNUŞ GEREKİYOR"

Akhisar´ın artık genç ve dinamik bir yönetim anlayışına ihtiyacı olduğunu söyleyen Dutlulu, Artık Akhisar´daki yönetim anlayışının değişmesi gerekiyor. Biz Akhisar´a yeni bir ışık, yeni bir heyecan ve yeni bir dokunuş ile birlikte hizmet aşkıyla geliyoruz.  Dostluktan, birlikten ve beraberlikten yanayız. Hiç kimseyi ayrıştırmadan tüm Akhisar´ı kucaklayarak şehrimizi hep birlikte, sizlerin de katılımıyla yöneteceğiz. Akhisar´ımızın sorunlarını beraber çözeceğiz" dedi. Haber Merkezi


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ