DUTLULU, SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutulu, Nuri Giyik Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.


Siyaset 1.03.2019 14:33:17 1240 0

DUTLULU, SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutulu, Nuri Giyik Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafı tek tek dolaşan Dutlulu, 31 Mart´ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri´nde sanayi esnafından destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Millet İttifakı´nın Belediye Meclis Üyeleri le birlikte Nuri Giyik Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek ?hayırlı işler´ diledi. Sanayi sitesi esnafından yoğun ilgi gören Dutlulu,  sitenin sorunları hakkında esnaftan bilgiler aldı.

Akhisar´a son 15 yılda yeterli yatırımın yapılmadığına dikkat çeken Besim Dutlulu, sanayi esnafıyla tek tek görüşerek 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Esnafını üzen bir belediye başkanı olmayacağını dile getiren Dutlulu, Akhisar´ı el birliği ile ortak akılla yöneteceklerini açıkladı.

Sanayi esnafının büyük ilgi gösterdiği Dutlulu, esnafların sıkıntılarını dinledi. Esnafın Nuri Giyik Sanayi Sitesi´nin eksiklerini belirtmesi üzerine konuşan Dutlulu, ?Sanayi esnafımız bizim için çok önemli. Üreten esnafımız bizim can damarımızı oluşturuyor. Sanayi esnafımız üretmeli, kazanmalı ve ilçemizin ekonomisine hareket getirmeli. Sanayi sitemizin sorunlarını biliyoruz. Nuri Giyik Sanayi Sitesi´ni daha modern hale getirmek için planlarımız var. Hırsızlık olaylarına karşı 24 saat güvenlik kameraları ile izlenen, site içerisinde bakım ve çevre düzenlemelerinin yapıldığı, altyapı sorunlarının giderildiği bir sanayi sitesini İnşallah esnafımıza sağlayacağız. Tabi bunları yapabilmemiz için 31 Mart seçimlerini kazanmamız lazım. Bu bir siyaset seçimi değil, hizmet seçimidir. Biz de hizmet aşkıyla bu yola çıktık. İnşallah Allah nasip eder sizler de destek verirseniz, çok çalışacağıma söz veriyorum? ifadelerini kullandı. Haber Merkezi


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ