DUTLULU, ?UNUTULMUŞ MAHALLELER HİZMETE KAVUŞACAK?

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´yu, Zeytinliova mitinginde yüzlerce vatandaş Türk bayrakları ile karşıladı.


Siyaset 23.03.2019 11:46:50 1310 0

DUTLULU, ?UNUTULMUŞ MAHALLELER HİZMETE KAVUŞACAK?

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´yu, Zeytinliova mitinginde yüzlerce vatandaş Türk bayrakları ile karşıladı.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Zeytinliova Mahallesi´nde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Davul ve zurnaların çaldığı ziyarette, mahallenin gençleri havai fişek ve meşaleler eşliğinde ?Akhisar´ın umudu Besim Dutlulu´ sloganları atarak Dutlulu´ya desteklerini gösterdi. Dutlulu´yu dinlemeye gelen yüzlerce kişilik kalabalık cep telefonları ile canlı yayın yaparak aileleri ve dostları ile de bu anları paylaştı.

?BU SÖZLER BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR?

31 Mart seçimlerinin bir yerel seçim olduğuna dikkat çeken Besim Dutlulu, projeleri ve yapacağı hizmetleri yetersiz olan adayların bunu siyasete çekmeye çalıştığını ifade etti. ?Herkesin Belediye Başkanı olmak istiyoruz´ diyerek sözlerine başlayan Dutlulu, ?Biz seçim çalışmalarımızda gittiğimiz yerlerde sadece yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Projelerimizi halka tanıtıyoruz. Ama bir şeyi yapmıyoruz. İnsanları o şöyledir, bu böyledir, o şu partiden, bu şu partiden diye bölmüyoruz. Herkesi kucaklıyoruz. Çünkü biz herkesin belediye başkanı olmak istiyoruz. Akhisarlıların gönüllerine girerek, onlara hak ettikleri hizmetlere kavuşturmak istiyoruz. Siyaset için değil, hizmet için bu yola çıktık. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi ya da ittifak halinde olduğumuz İYİ Partili kardeşlerimden değil, AK Parti´ye ve Milliyetçi Hareket Partisi´ne gönül vermiş ağabeylerimden, ablalarımdan, kardeşlerimden de destek istiyorum. Çünkü bizim Akhisar´a verilmiş bir sözümüz var. Bu söz hizmet sözü, daha çok çalışma sözü, Akhisar´a hak ettiği değeri yeniden kazandırma sözüdür. Sizler bize destek olursanız, bu sözler bizim boynumuzun borcudur.?

?ZEYTİN ÜRETİCİMİZ HAK ETTİĞİ GELİR SEVİYESİNE KAVUŞACAK?

Akhisar´da tarımı canlandırmak için destek politikaları üreteceklerini söyleyen Besim Dutlulu, yurt içi ve yurt dışı pazar sahalarını canlandıracaklarını belirterek şu şekilde konuştu: ?Son ekonomik kriz bize şunu açıkça gösterdi; üretmeliyiz, tarıma destek olmalıyız.  Ancak bu sayede güçlü olabiliriz. Mutlaka devletimiz bu konuda önlemler alacaktır ama biz Akhisar Belediyesi olarak çiftçimizin her zaman yanında olacağız. Tarım için destek politikaları üreteceğiz. Akhisar Belediyesi bünyesinde, Tarımsal Kalkınma Müdürlüğü kuracağız. Bu müdürlük ile sizlerin kuracağı kooperatiflere tam destek olacağız. Bu kooperatiflerin gelişmesini sağlayarak, ürünlerinizin yurt içi ve yurt dışı pazarlanmasını sağlayacağız. Artık zeytinimizin ve zeytinyağımızın kıymeti, tüm Türkiye´de hatta dünyada bilinecek ve zeytin üreticimiz hak ettiği gelir seviyesine bizler ile beraber ulaşacak.?

 

UNUTULMUŞ MAHALLELER HİZMETE KAVUŞACAK

Son 5 yıldır Akhisar´daki kırsal mahallelere gerekli yatırım ve hizmetin gelmediğine değinen Besim Dutlulu, ?Akhisar´da 15 yıllık bir belediye yönetimi var. Bunun son 5 senesini sizler de yaşadınız. Hizmetleri iyidir ya da kötüdür demiyor, taktiri size bırakıyorum. Biz her şey için onlara teşekkür ediyoruz ama artık Akhisar Belediyesi´ne farklı bir belediyecilik anlayışı, farklı bir enerji, farklı bir heyecan lazım diyoruz. 5 senedir unutulmuş olan mahallelerimize artık hizmet zamanı geldi. Unutulmuş mahalleler bizimle birlikte hizmete kavuşacak.  İnşallah 31 Mart´ta sizlerin desteğiyle bu hizmetleri yapmak için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız? ifadelerini kullandı.

Daha sonra Gölcük Mahallesi´ni ziyaret ederek kıraathanedeki vatandaşlarla sohbet eden Besim Dutlulu, mahalle sakinlerinin güzel dilekleri ile karşılaştı. 31 Mart seçimlerinde Dutlulu´ya şans dileyen Gölcük Mahallesi sakinleri, Akhisar için hayırlı olması dileklerinde bulundu. Dutlulu daha sonra Zeytinliovalı kadınlara misafir olarak onlarla çay içti ve hatıra fotoğrafı çekildi. Haber Merkezi 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ