DUTLULU´DAN DEVLET DEMİRYOLLARI´NA TEŞEKKÜR

Besim Dutlulu, TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay´ın açıklamaları için teşekkür etti.


Siyaset 20.03.2019 11:32:40 1223 0

DUTLULU´DAN DEVLET DEMİRYOLLARI´NA TEŞEKKÜR

Besim Dutlulu, TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay´ın açıklamaları için teşekkür etti.

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, eski tren yoluna yapacakları projeler için desteklerini sunacağını ifade eden TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay´a teşekkürlerini iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar içerisinde Devlet Demiryolları´ndan boşalan alan üzerine yapılacak ve ?kazan kazan´ mantığıyla hayata geçirilecek projelere destek vereceklerini ifade eden Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay´a teşekkürlerini iletti.

Bölgeye yapmayı planladıkları Katlı Otopark, Modern Pazaryeri ile yeşil alan ve sosyal tesisleri de kapsayan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projeleri´ni Devlet Demiryolları ile işbirliği halinde hayata geçireceklerinin altını çizen Dutlulu, ?Devlet Demiryolları Müdürümüz Selim Koçbay´ın ?kazan kazan´ mantığıyla bölgeye yapılacak projelere destek verileceğini ifade etmesi bizleri sevindirdi. Bölgeye yapacağımız projelerimizin Devlet Demiryolları ile işbirliği ve iletişim halinde yürüyeceğini ilk günden beri vurgulamaktayız. Herkesin kazanacağı bu girişimlerle Akhisar´ımıza en iyi hizmetleri getirmek için sıkı çalışıyoruz. Bu vesileyle Devlet Demiryolları Müdürümüz sayın Selim Koçbay´ın bölgeye yapılacak yatırımlara kurum tarafından destek olunacağını, sosyal medyadan tüm Akhisar kamuoyuna ilan etmesi bizleri mutlu etti. İnşallah Belediye Başkanı olduğumuz zaman kendisiyle masaya oturarak, bu projeleri hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Ben sayın Koçbay´a bu açıklamalarından dolayı teşekkür ederim.? ifadelerini kullandı. 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ