DUTLULU´DAN ODA VE DERNEKLERE MÜJDE!

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, ?Dernekler Yerleşkesi´ projesi hakkında bilgiler verdi.


Siyaset 22.03.2019 18:42:16 1245 0

DUTLULU´DAN ODA VE DERNEKLERE MÜJDE!

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, ?Dernekler Yerleşkesi´ projesi hakkında bilgiler verdi.

Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Güney ve yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar´da hayata geçirecekleri ?Dernekler Projesi´ ve diğer projeleri hakkında bilgiler verdi.

Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Pınar Güney, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Besim Dutlulu´ya seçimlerde başarılar diledi. Dutlulu´ya dernek ve odaların eksikliklerinden bahseden Güney, ?Akhisar´da odaların ve derneklerin toplantı ve konferans salonu eksikliği var. Akhisar bunu hak etmiyor. Sınav yapabileceğimiz, eğitim verebileceğimiz, geniş topluluklar geldiğinde de ağırlayıp, konferans ve toplantı yapabileceğimiz bir alan eksikliği var. Örnek vereyim pastacılık ile ilgili kurs vermek istiyoruz ama bunu yapabileceğimiz bir alanımız yok. İnşallah sizin de desteklerinizle bu isteklerimizi hayata geçirebiliriz? diye konuştu.

Şehrin gelişmişlik göstergelerinden birisi olan derneklerin, Akhisar´da hayata geçirecekleri hizmet ve faaliyetler noktasında oldukça büyük önem taşıdığına değinen Besim Dutlulu, hayata geçirecekleri ?Akhisar Dernekler Yerleşkesi´ ile kentin sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerini daha fazla öne çıkaracaklarını söyledi. Tüm oda ve derneklere modern ve prestijli dernekler yerleşkesi projesini müjdeleyen Dutlulu, projeyi hayata geçirirken dernek başkanlarının da fikirlerini alacaklarını söyledi.

?MASRAFLARI BİZ ÜSTLENECEĞİZ?

Yapacakları modern ve çağa ayak uyduran dernekler yerleşkesinde  kira, elektrik, ısıtma ve soğutma gibi masrafları Akhisar Belediyesi´nin karşılayacağının altını çizen Dutlulu, bu sayede dernekleri büyük bir yükten kurtararak, derneklerin daha aktif bir şekilde büyük etkinliklere imza atabileceğini dile getirdi. Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Sivil toplum kuruluşları, toplumsal yaşamın vazgeçilmezidir. Onlar toplumumuzun sesi ve gücüdür. ?Akhisar Dernekler Yerleşkesi´ projemizle tüm derneklerimizi tek bir binada toplayarak, onları kira, elektrik, ısıtma ve soğutma gibi masraflardan kurtaracağız. Bu sayede derneklerimiz daha aktif bir şekilde faaliyetlerine odaklanabilecek ve Akhisar için büyük etkinliklere imza atabilecek. Akhisar´ımızda toplantı ve konferans salonlarının kapasitesi konusunda oldukça yetersiz kalıyoruz. Bu konuda bize çok şikayetler geliyor. Yerleşkemizde ortak kullanıma açık, modern, geniş, ferah ve çağa uygun şekilde dizayn edilen toplantı ve konferans salonları bulunacak.?

BAŞKAN GÜNEY´DEN PROJELERE ÖVGÜ

Dutlulu´nun projesini çok beğendiğini söyleyen Başkan Pınar Güney, ?Dernekler Yerleşkesi projesini çok iyi düşünülmüş bir proje, bunu destekliyoruz. Bütün odaların aynı yerde hizmet vermesi bizler için çok önemli. Bunun yanı sıra biz Akhisar´ın lezzetlerini ve tatlarını çok önemsiyoruz. Akhisar´ımıza ekonomik olarak da destek olacak yemek festivalleri yapılmasını istiyoruz? dedi.

Akhisar Belediyesi olarak, kente değer katacak ve kenti canlandıracak her projeye ellerinden geldiği kadar destek olacaklarını söyleyen Besim Dutlulu, 31 Mart´tan sonra Akhisar´ı çok güzel bir geleceğin beklediğini söyledi.  Haber Merkezi


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ