DUTLULU´DAN VERGİ DAİRESİNE ZİYARET

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, bu yıl 25 Şubat ve 3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Akhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü´nü ziyaret ederek daire çalışanlarının gününü kutladı.


Siyaset 27.02.2019 16:03:09 1566 0

DUTLULU´DAN VERGİ DAİRESİNE ZİYARET

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, bu yıl 25 Şubat ve 3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Akhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü´nü ziyaret ederek daire çalışanlarının gününü kutladı.

Bu yıl 25 Şubat ve 3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Akhisar Vergi Dairesi Müdürlüğü´nü ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, vergi dairesi çalışanlarının gününü kutladı. Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli ile bir süre sohbet eden Besim Dutlulu, vatandaşın ödediği vergilerin hizmet olarak geri dönmesinin önemi hakkında konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli ?Vatandaşların vergi ahlakı ve bilincine sahip olması, ülkemizin kalkınması için çok büyük bir öneme sahip. Ziyaretiniz bizleri çok memnun etti. Çok teşekkür ederim. Bu vesileyle vergilerini zamanında ve aksatmadan ödeyen duyarlı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Vergi bilincinin yüksek olduğu toplumlarda ekonomik kalkınma ve gelişimin daha fazla olduğunu dile getiren Dutlulu, ?Öncelikle tüm vergi dairesi çalışanlarının Vergi Haftası´nı kutlarım. Devletin vatandaşlara sunduğu hizmetlerin en önemli finansman kaynaklarından biri olan vergilerin yine vatandaşa hizmet olarak dönmesi çok önemli. Size çalışmalarınızda başarılar dilerim? dedi.

VERGİ DAİRESİ ÇALIŞANLARINDAN DUTLULU´YA TEŞEKKÜR

Akhisar Vergi Dairesi´nde görevli personeller Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´nun kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını, böyle güzel anlamlı günlerde hatırlanmanın mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Haber Merkezi

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ