‘Ecdada Mektup' Yarışması Birinci ve İkincileri Akhisar`dan

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Milli Eğitim'e bağlı okullarda gerçekleştirilen ‘Ecdada Mektup' yarışmasının Manisa birinci ve ikincileri Akhisar'dan çıktı.


Gündem 28.04.2015 15:22:59 2022 0

‘Ecdada Mektup

‘Ecdada Mektup' yarışması liseler arası kategoride Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi 11.sınıf öğrencisi Seher Verili, Ortaokullar arası kategoride ise Melike Pehlivanoğlu Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Helin Girici Manisa ikincisi oldu.

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer;" Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Akhisar Gençlik ve spor bakanlığının düzenlemiş olduğu bu yarışmaya Akhisar`dan okullarımız katıldı. Öğrencilerimizle ‘Ecdada Mektup' adı altında ecdadımıza mektuplarını yazdılar ve Manisa'da dereceye girdiler. Manisa'da birinci ve ikinci olduk. Ben burada başta öğrencilerimizi, velilerini, öğretmen arkadaşlarımızı ve idarecilerimizi kutluyorum. Bunlar bizim için çok güzel şeyler. Öğrencilerimiz sayesinde istikbale umutla bakıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Akhisar ilçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay`ın bu konuda çok emeği oldu" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer başarılı öğrencileri makamında ağırladı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Melike Pehlivanoğlu Ortaokulu Müdürü Abdulkerim Korkmaz, Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Müdürü Coşkun Durmuş öğrencilerle bir araya geldi. İsimlerin Ankara'ya gittiğini ve oradan da Türkiye derecesi beklediklerini bunda iddialı olduklarını belirten İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, öğrencileri tebrik etti.

Toplantının sonunda Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi öğrencisi Seher Verili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer`e okulunun rozetini ve 5 Mayıs`taki Okulunda düzenlediği "Köfte Partisinin" davetiyesini verdi.