EFSANE DÖNDÜ, HEDEF 3 PUAN

Akhisarspor bu hafta oynayacağı Altayspor hazırlıklarına başladı.


Spor 19.11.2019 23:50:15 1271 0

EFSANE DÖNDÜ,  HEDEF 3 PUAN

Akhisarspor bu hafta oynayacağı  Altayspor hazırlıklarına başladı.

Akhisarspor kendi sahasında bu hafta  Pazar günü kendi seyircisi önünde oynayacağı  Altayspor karşılaşması için Yılmaz Atabart tesislerinde antremanlara Teknik direktör Mehmet Altıparmak gözetiminde başladı. Antreman öncesi Altayspor ile oynayacakları macı değerlendiren Teknik Direktör morallerinin iyi olduğunu Altaydan 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini belirterek şöyle dedi.

3 PUAN ALIP YOLUMUZA DEVEM EDECEĞİZ

?Ligdeki önemli maçlardan birini oynayacağız, çok iyi bir takıma karşı oynayacağız bunu biliyoruz,  ama bizimde artık kazanmamız gerekiyor. Özellikle iç sahada çok iyi oynadığımız maçlar var, buna inşallah bir yenisini ekleyip buna 3 puanıda ekleyip Altay maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz.  Artık ilk yarının sonları geliyor,  takım olarakta hazır durumdayız. Buradan tek söyleyeceğim artık taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz, güzel bir havamız var iyi bir takımımız var  onların tirübindeki desteği ile bizimde sahadaki mücadelemiz ile Altay maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz? dedi.

EFSANA GERİ DÖNDÜ

Uzun süredir  çapraz bağlarının kopuk olmasından dolayı sakatlığı nedeniyle sahadan uzak olan  Hasan Ali´nin sahalara dönmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Teknik direktör  Mehmet altıparmak ?Öncelikle çok mutluyuz bukadar büyük bir yeteneğin bize göre Türkiyede  tabi çok talihsizlik sakatlıklar geçirmesi  üst üste  bu kadar sakat olması onun adına kötü ama iyi olan tarafı tekrar geri dönebilmesi. Şimdi 5.5 aylık aradan  sonra aramıza döndü, yavaş yavaş çalışmalara başlayacak.  Bu gün ilk defa aramıza katıldı, ilkdefa bir takımla ısınma yapacak. Tabi daha çok zamanı var  inşallah devre arasndan sonra olur devre arasında  iyi bir kamp döneminden sonra inşallah  ozama kadarda hem onu hazırlayacağız hem pisikoloik olarak yakımla beraber olacak oda onun için çok önemli.  İnşallah tekrar geri dönecek  o sakatlıkları bir daha yaşamazsada hem bizlere hem Türk futbolu için büyük bir yetenek onuda tekrar inşallahkazanacağız? dedi.

MİLLİ TAKIMLARDA DA OYNAYAMADI

Bu hafta oynayacağı Altay macında sakat oyuncular hakkında ise teknik direktör  Mehmet Altıparmak sözlerien şöyle devam etti. ? Bu hafta bir kaç sakat oyuncumuz var, Sokolun bir sakatlığı var hem   son maçta Erzurum maçında sakatlndıktan sonra Milli takımlarda da oynayamadı, büyük ihtimalle Altay maçında da olmayacak, onun tedavisi ayrı devam ediyor. Musanın bir sakatlığı var Musanın tedavisi hafta sonuna kadar  bakacağız onun tedavisi  devam edecek ve Muhammet Reisin bir sakatlığı oldu onun dışında bir sorunumuz yok. Sakatlıkalr şöyle söyleyeyim bizim için çok önemli değil 25 tane oynayacak oyuncumuz var herkes herkesin yerini doldurabilecek kapasitede  iyi biir takımımız var. Tabi sakatlara üzülüyoruz ama sakatlar yok diye de sahaya 11 kişi çıktığımız sürecede bir problem yok? diyerek sözlerini tamamladı.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK