Eğitim Bir-Sen Özel Akhisar Hastanesi ile Protokol İmzaladı

Özel Akhisar Hastanesi ile Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Akhisar Temsilciliği sağlık protokolü imzaladı.


Gündem 24.02.2015 12:55:03 1922 0

Eğitim Bir-Sen Özel Akhisar Hastanesi ile Protokol İmzaladı

Özel Akhisar Hastanesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Akhisar Temsilciliği sağlık protokolü imzaladı.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Buket İsalar’ın hazır bulunduğu protokol, Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği’nde imzalandı.

Yapılan sağlık protokolü ile ilgili konuşan Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilcisi Süleyman Erdem, “Özel Akhisar Hastanesi, zaten bizim geçmişten beri anlaşmalı olduğumuz tek sağlık kuruluşu. Biz bugün anlaşmamızı yenilemiş bulunuyoruz. Özel Akhisar Hastanesi dışında farklı bir sağlık kurumu ile anlaşma yapma ihtiyacı duymuyoruz. Bunun sebebi de talep ettiğimiz hizmetin karşılığını fazlasıyla almak. Her yerde dile getirdiğim bir düşüncem var, Eğitim Bir-Sen’i temsil etmek bizim için bir gurur kaynağıdır. Çünkü, 251 bin 110 üyesiyle Eğitim Bir-Sen, ‘ Türkiye’nin en büyük sendikası’  ünvanını elde etmiştir. Bizde bu kadar büyük sendikaya sadece Özel Akhisar Hastanesi‘nin hizmet verebileceğini düşündük. Öyle ümit ediyoruz ki bu anlaşma hayırlara vesile olur. Ben yönetim kurulum ve üyelerim adına Özel Akhisar Hastanesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl da, “Eğitim Bir-Sen’in temsilcilik olarak Akhisar’da ve genel olarak Türkiye’de çok iyi işler yaptığını biliyoruz. Süleyman Bey’in de ifade ettiği gibi biz karşılıklı iki kurum olarak zaten birbirimize yabancı değiliz. Anlaşma yenilememizin yegane gayesi, sendikanın hizmet alımını genişletmek ve sendika üyesi arkadaşlarımıza talep ettikleri sağlık hizmetini kusursuz verebilmek. Bize olan bu olumlu bakış açısını devam ettireceğimize inancım tamdır. Ben de hastanemiz adına Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliğine ve Süleyman Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.