Eğitim İçin, Prag Yolcuları

Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri 04 - 11 Nisan 2015 tarihleri arasında Çek Cumhuriyetinin başkenti Prag'a gidecek.


Eğitim 31.03.2015 11:50:35 1684 0

Eğitim İçin, Prag Yolcuları

İngilizce Öğretmeni Hasan Oktar'ın hazırladığı Using E-Learning in the classroom”  başlıklı Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Okul Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamındaki projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Okul müdürü Rıza Bahar, Projelerinin Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını, Projenin, koordinatörlüğünü İngilizce öğretmeni Hasan Oktar'ın yaptığını,  Proje ile Sınıf içi teknolojin kullanımı konusunda farklı uygulamaları,” öğrenme ye yerinde görme imkânı bulacaklarını, ayrıca bu eğitime Müdür Baş Yardımcısı İsmail Yiğit ve Hasan Oktar ile birlikte katılacaklarını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Okulumuz öğretmenlerince hazırlanan iki projenin de Ulusal Ajans tarafından kabul edilmesinin memnuniyet verici olduğunu, bu tür projeler ile önemli kazanımların elde edildiğini ifade ederek Okul Müdürü Rıza Bahar ve projeyi hazırlayan İngilizce öğretmeni Hasan Oktar'ı tebrik edip başarılarının devamını diledi.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ