El Emeği Eserler Görücüye Çıktı

Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslarda kursiyerlerin hazırladığı el sanatlarından oluşan eserler, açılan yılsonu sergisinde görücüye çıktı.


Gündem 4.06.2014 13:04:53 1933 0

El Emeği Eserler Görücüye Çıktı

Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen açılışa Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serhat Karakuş, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve diğer davetliler katıldı.

 Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün bahçesinde serginin açılışı öncesinde saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.

 Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Nuri Güncan, burada yaptığı konuşmada serginin çalışkan ve becerikli kursiyerler tarafından hazırlandığını ifade ederek şu bilgileri verdi;

 “Bu yıl bağlama, halk oyunları, uygulamalı tiyatro ve aile eğitimi gibi kültürel konularda 83 kurs açtık. Aromatik bitki yetiştiriciliği, arıcılık, hızlı klavye kullanımı, kalorifer ateşçiliği, bilgisayar kullanımı, robot uygulamaları ve sağlık bilgisi eğitimi gibi mesleki ve teknik konularda 30 kurs açtık. Badminton, futbol, voleybol, satranç ve aerobik gibi sportif konularda da 12 kurs açtık. Okuma ve yazma ile ilgili de 7 kurs açarak toplam 132 kursumuzda 2 bin 975 kursiyere yaygın eğitim verdik.”

 Güncan’ın konuşmasının ardından Kaymakam Kanyılmaz ve Başkan Yaralı, kurdele keserek serginin açılışını yaptı. Protokol üyeleri ve davetliler daha sonra sergiyi gezdi.