ENGELLİ GENÇ YAZAR ÇELİK´E İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNDEN ZİYARET

Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Akhisar Gençlik Merkezi geçtiğimiz günlerde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi ortopedi bölümünde ameliyat olan engelli genç yazar Büşra Çelik´i taburcu olmasının ardından evinde ziyaret


Gündem 18.07.2019 11:06:08 1454 0

ENGELLİ GENÇ YAZAR ÇELİK´E  İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNDEN ZİYARET

Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Akhisar Gençlik Merkezi geçtiğimiz günlerde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan  Hastanesi ortopedi bölümünde ameliyat olan engelli genç yazar Büşra Çelik´i taburcu olmasının ardından evinde ziyaret etti.

Büşra Çelik´e geçmiş olsun dileklerini ileten Akhisar Gençlik Merkezi Sorumlusu Dilek Yılmaz ?Büşra Çelik´in geçtiğimiz günlerde ameliyat olduğu haberini aldık, bizde Akhisar Gençlik Merkezi olarak  yüzlerde tebessüm oluşturup, dualarda ve gönüllerde olabilmek amacı ile genç kardeşimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Genç yazarımız inşallah tekrar sağlığına kavuşarak aramıza katılacaktır. Ayrıca Akhisar Gençlik Merkezi gençlerinin okuması için ?Hayat Melodisi? şiir kitabını hediye eden Büşra Çelik´e teşekkür ederiz? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ