Engelli Öğrencilerden Başkan Hızlı´ya Ziyaret

Akhisar´da 75 öğrenci ile faaliyet gösteren TOKİ Akhisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi ile 25 öğrencili Kapaklı Zeliha Keskinoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Akhisar Belediye Başkanı Sa


Gündem 10.05.2016 12:05:21 487 0

Engelli Öğrencilerden Başkan Hızlı´ya Ziyaret

Akhisar´da 75 öğrenci ile faaliyet gösteren TOKİ Akhisar Özel Eğitim Uygulama Merkezi ile 25 öğrencili Kapaklı Zeliha Keskinoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret etti.

Eğitim Kurumları ile birlikte Başkan Salih Hızlı´yı ziyaret eden öğrencilere öğreticiler Kenan Dalardıç, Ahmet Akkoyun, Cevdet Gökmen, Lokman Yasin Şen eşlik etti. Başkan Salih Hızlı´yı makamında ziyaret eden 4 engelli öğrenci ilk olarak iş uygulama okulunda yaptıkları kendi elleriyle dokudukları tepsiyi takdim ederek çiçek de verdi.

Hepimizin birer engelli adayı olduğunu hatırlatan Başkan Salih Hızlı; ?Engelli kardeşlerimiz toplumun önemli bir parçasıdır. Engelli kardeşlerimizle el ele verip engelleri birlikte aşmalıyız. Hizmetlerimizin odağına insanı koyuyoruz. Belediye hizmetlerini planlarken engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını dikkate almaya özen gösteriyoruz. Engelleri kafamızda kaldırmalıyız. Engelli kardeşlerimizin bizlerden beklediği sevgi ve saygıdır. Biz her zaman engelli adayı olduğumuzu vurguluyoruz. Dünya Engelliler Haftasını kutluyorum? diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ